Aké sú príznaky pankreasového záchvatu?
Ahojte.
Pred týždňom som mala pravdepodobne pankreasový záchvat.
Chcela by som sa opýtať,aké príznaky predchadzali Vašim pankreasovým záchvatom ? Či to bolo ono,,…
Bolel ma akoby celý žaludok (celý pás pod rebrami).
Ťažoba na žaludku ( ako keď zle polknete,alebo keď sa Vám veľa vzduchu dostane do žalúdka).
2x ma prehnalo.
A nesmierná bolesť chrbta ( pod lopatkami).
V takomto krči som bola od 01:00 rána do 5:30..
Cca 4,5h v krči som sa zvyjala od bolesti a čakala kedy to prejde.
V takomto stave by som nedokazala si odkráčať na pohotovosť.
Potom ráno ma ešte chytil krč ale to bolo asi len 5min a od vtedy nič..
No nasadila som si kusok dietku a zatiaľ je to ako tak fajn,ked už kusok citim žalúdok , tak si davam nospu.
Ďakujem za odpovede
@alexandra1908 ano, mohol to byt pankreas.asi by som zasla za lekarom, na sono a krv. nech ti pozrie pankreaticke enzymy. Pankreas boli prevazne lava strana a okolie pupka, na pravo zvykne zlcnik boliet.
a ano, mohol to byt aj zlcnik.
oba organy vyrazaju aj do chrbtice, do krizov aj
Chorý pankreas bolí nad pupkom ...
autorka bola si u lekara?
Hm a co tak ist k doktorke a na sono? Skor by som povedala, ze to bol zlcnikovy zachvat, ak este mas zlcnik.
@ada12345 Tiež si myslím, že to bol žlčníkové záchvat. Rozhodne to chce sono, ak sú tam kamene, musia von. A neodkladat vyšetrenie, mne po operácii povedali, že žlčník bol v takom stave, že mi hrozila rakovina.
@ada12345 Tiež si myslím, že to bol žlčníkové záchvat. Rozhodne to chce sono, ak sú tam kamene, musia von. A neodkladat vyšetrenie, mne po operácii povedali, že žlčník bol v takom stave, že mi hrozila rakovina.
@evansova ano , zo zapalu nielecienho moze byt rakovina a napadnut aj okolite organy

Hm a co tak ist k doktorke a na sono? Skor by som povedala, ze to bol zlcnikovy zachvat, ak este mas zlcnik.