icon

Aké sú príznaky rakoviny kostí?

21. sep 2024

Stretli ste sa s tým niekto? Aké sú príznaky?

autor
21. sep 2024

@stanulienkat ale váš komentár som videla vo viacerých diskusiách kde ste každého posielali ku psychiatrovi.

stanulienkat
21. sep 2024

Nie. Kazdeho nie. Pposlednu dobu sa to tu hemzi hypochondrami a ludmi, ktory aj za zastavenymi vetrami vidia rakovinu. A myslim, ze tato diskysia nie je tvoja prva.

ivanka12311
21. sep 2024

@stanulienkat čo má bolesť nôh spoločné zo psychiatrom?

stanulienkat
21. sep 2024

@ivanka12311 myslím si, že autorka je zase tá ista, čo si každý týždeň nájde nejakú novú rakovinu na tele. Áno podľa mňa to nie je v poriadku a nie je ani v poriadku spájať bolesť nôh s rakovinou. To súdneho človeka nenapadne.

autor
21. sep 2024

@stanulienkat ja svoj zdravotný stav riešim s lekárom, tu som sa len opýtala či ma niekto skúsenosť. Pochodila som x vyšetrení a nič sa zatiaľ nezistilo a keďže ťažkosti pretrvávajú človeka už napadne hocičo. Psychiatra teda rozhodne nepotrebujem

stanulienkat
21. sep 2024

@ivanka12311 a duplom, ked je povysetrovana krizom-krazom a vsetko negativne. Potom sa chori ludia cuduju, preco sa dostanu k lekarovi o pol roka. Autorka nikde ani len nespomina, ci si kupila uplny zaklad-kolagen, vyzivu na chrupavky a pod.

autor
21. sep 2024

@stanulienkat nebola som ani na ct ani na mr kde by sa mohlo niečo ukázať. A áno kupila aj kolagén aj klbovku 🙂 ktoré užívam dlhodobú už

pictbridge
21. sep 2024

Trpela som tým od detstva a trpím stále. Pri každej zmene počasia si musím dať aj liek od bolesti. Môj syn / 11 rokov tiež/ . Boleli ma nohy . Na žiadnych vyšetreniach som nebola viem ze to bol rast a reagujem na zmeny počasia. Rakovina by ma v živote nenapadla

ivanka12311
21. sep 2024

@stanulienkat dobre len to môže súvisieť aj s ortopedickym problémom či cievami... vôbec by ma nenapadlo posielať s bolesťou k psychiatrovi 😌

autor
21. sep 2024

@dadis môžem sa ta ešte spýtať že aké iné príznaky ona mala? Nejaké závraty, nechutenstvo, problémy s videním, bolesti ktoré sa rozširovali atď?

dadis
21. sep 2024

Len tu jednostrannu bolest stehna pri klbe.

autor
21. sep 2024

@dadis ak sa môžem ešte opýtať, ako ju liečili?

dadis
21. sep 2024

Ak si mala rtg, tak ct ani mri ti netreba, rakovina kosti je viditelna na rtg. Ziadnu rakovinu nemas.

autor
21. sep 2024

@dadis pred viac ako mesiacom, za ten čas sa to už mohlo zmeniť.

dadis
21. sep 2024

Nevymyslaj hluposti, ak si mala pred mesiacom bolesti, tak uz by to vidiet bolo!

autor
21. sep 2024

@dadis mne robili sken kolena na jednej nohe nie celej kosti na nohe

autor
21. sep 2024

Bohužiaľ mame toto ochorenie v rodine takže strach je na mieste …

majamat
21. sep 2024

rakovinu na rtg spolahlivo vidno.
od detstva ma bolia klby a kosti - od chladu. zlepsuju to iba lieky,a j to nie vzdy dostatocne, pripadne teplo, ktore ale musi posobit na cleu koncatinu az ku chrbtici a to vlemi dlho.

od mlada mam rozne bolesti klbov, svalov a kosti. a rakovinu nemam, to by som ju mala snad 30r. pohybove problemy- bolesti ma takmer kazdy clovek. je tos psoobene nasim zivotnym stylom, mozno aj vyzivou a kde cim. a nie, za mesiac sa nieco take napravit neda.
bolesti sliach mozu pretrbvavat po pretazeni aj mesiace. mnoho takychto bolesti je chronickych. maju niekde zaciatok, kludne aj vo veku 21r. vacsina ludi rakovinu nema.

majamat
21. sep 2024

rakovina kosti ma maly predpoklad v genetike, cize je bezpredmetne, ze to mate v rodine. skor to, ze to mate v rodine akurat zivi tvoj strach., nezvysuje sa tym rziko rakoviny u teba.

autor
21. sep 2024

@majamat potom si to neviem vysvetliť že z čoho ma to začalo boliet len tak z ničoho nič. Nemala som žiadne zranenie ani nič podobne.

autor
21. sep 2024

@majamat skúšala som si to mastit aj tabletky od bolesti ale veľmi to nezaberalo.

majamat
21. sep 2024

pretazenei casto nevznika pri zraneni,a le pri beznych cinnostiach obzvlast ak je svalstvo ochabnute. velakrat som mala neico pretazene a natiahnute a nikdy nie zo zranenia.

autor
21. sep 2024

@majamat to si nemyslím že mám ochabnute svalstvo roky som cvicila silovo a nikdy sa mi nestalo nič také ani podobne. Človek sa už boji že čo to je keď to nechce prejsť

majamat
21. sep 2024

ty si myslis, ze ked roky cvicis, ze do konca zivota bude svalstvo ok? akonahle prestanes cvicit, ochabne.

majamat
21. sep 2024

nehovoriac o tom, ze existuje neico ako jednostranny pohyb, cize pretazenie, pripadne cvicenie jednej skupiny svalov a dalsia skupina naopak ochabuje.

dennissa16
21. sep 2024

@stanulienkat bez ohľadu na problémy autorky, vzdy v téme o rakovine musíš zadrbat niečo v zmysle “ to je tá ísta s tou rakovinou”?

Normalne už tieto témy ani neotvaraj. Naco..
Všetko a každý ti príde ako hypochonder.

autor
21. sep 2024

@dennissa16 áno aj ja som si to všimla, prečítala som viacero tem a stále ku všetkému napísala to iste, že zas ta istá s desiatou rakovinou alebo niečo také som čítala minule. Z každého robi hypochondra pritom človek sa reálne boji o to čo mu je a čaká nejaké normálne odpovede alebo názory.

ailiba
21. sep 2024

Robili ti z krvi test na onkomarkeri? Ked je krv v poriadku, tak by si tam nic nemala mat (teda myslim rakovinu). Skus nejaky detox skor. Zapal by tiez bolo vidiet v krvi.

ivanaa346
21. sep 2024

Môže to byť aj reuma alebo dna ,nemusí to byť hneď rakovina. Treba ísť k obvodnej na krv a k ortopedovi na rengen

autor
21. sep 2024

@ailiba test na onlomarkery nerobili len krvný test. Ani zápal nemám žiaden v tele