icon

Aké sú príznaky tetánie?

pompovadalibor
25. aug 2025
Strana
z2
anonym_4d6b09
25. aug 2025

Strata schopnosti používať Google, neschopnosť čítať staré diskusie, nemohúcnosť pridávať sa do skupín na FB...

gribka1
25. aug 2025

No to práve taká vec, že tých príznakov je také množstvo, a každý môže mať odlišné, že bude jednoduchšie pomenovať vlastné.

anonym_2811a0
25. aug 2025
@gribka1

No to práve taká vec, že tých príznakov je také množstvo, a každý môže mať odlišné, že bude jednoduchšie pomenovať vlastné.

@gribka1 ale on/ona potrebuje zistiť, čo má natárať doktorovi aby jej na to skočil

gribka1
25. aug 2025
@anonym_2811a0

@gribka1 ale on/ona potrebuje zistiť, čo má natárať doktorovi aby jej na to skočil

@anonym_2811a0 Jaaaj, tak potom, nech študuje net a vyberie, čo najviac ohurujúce príznaky.

minenkaa
25. aug 2025

@pompovadalibor ale veď tetania je tak rozšírená,že ju ma asi každý

gribka1
25. aug 2025
@minenkaa

@pompovadalibor ale veď tetania je tak rozšírená,že ju ma asi každý

@minenkaa Presne, stačí stres a už to ide.

pompovadalibor
autor
25. aug 2025
@gribka1

@minenkaa Presne, stačí stres a už to ide.

@gribka1 mne to začalo dnes bola aj záchranka pichli mi magnézium mám užívať nato magnézium

katulienkax
25. aug 2025

Tetania je choroba ktorú dnešní doktori diagnostikujú každému, komu reálne nevedia zistiť čo mu je. A za toto chcú zvýšiť plat. Hanba. To si vie každý diagnostikovať pomocou chatgpt a google

gribka1
25. aug 2025

Tak naraz z ničoho nič? No treba ísť na neurológiu, urobia testy. Len dnes to vravia každému a hneď magnézium.

gribka1
25. aug 2025

Hľadala by som dôvod.

pompovadalibor
autor
25. aug 2025
@gribka1

Tak naraz z ničoho nič? No treba ísť na neurológiu, urobia testy. Len dnes to vravia každému a hneď magnézium.

@gribka1 bola som aj na neurológiu

pompovadalibor
autor
25. aug 2025
@gribka1

Hľadala by som dôvod.

@gribka1 práve toto chcem aja že prečo toto začalo.mi robiť tŕpne mi ruka aj pri srdce dali len magnézium viacej nič nedali len povedali že mám užívať každý deň magnézium

gribka1
25. aug 2025
@pompovadalibor

@gribka1 práve toto chcem aja že prečo toto začalo.mi robiť tŕpne mi ruka aj pri srdce dali len magnézium viacej nič nedali len povedali že mám užívať každý deň magnézium

@pompovadalibor Áno, to je najľahšie, a môže to pomôcť. Ale nemusí. Mala si nejaký stres?

earlgrey
25. aug 2025
@pompovadalibor

@gribka1 bola som aj na neurológiu

@pompovadalibor a nerobili ti špeciálne vyšetrenie zamerané na tetániu? Nepichali ti takú veľkú hrubu ihlu do svalu/nervu na ruke? ak nie...žiadaj si to..tým pádom budeš vedieť na isto, či to máš alebo nie 🤷‍♀️

anonym_daf8c3
25. aug 2025

@pompovadalibor mám svalové zasklby po celom tele, Obcas uzkost, trpnutie tvare pier, únava toho je velmi vela toto je moje uz sa s tym trápim cez rok … ale musim povefat uz to je lepsie nez na zaciatku poviem si ze však ide len o tetaniu 🙂 dostatok oddychu, magnezia a jóga mam pocit pomáhajú 🙂

pompovadalibor
autor
25. aug 2025
@earlgrey

@pompovadalibor a nerobili ti špeciálne vyšetrenie zamerané na tetániu? Nepichali ti takú veľkú hrubu ihlu do svalu/nervu na ruke? ak nie...žiadaj si to..tým pádom budeš vedieť na isto, či to máš alebo nie 🤷‍♀️

@earlgrey nie vôbec mi také nepichali tieš sa bojím že to príde zase

pompovadalibor
autor
25. aug 2025
@anonym_daf8c3

@pompovadalibor mám svalové zasklby po celom tele, Obcas uzkost, trpnutie tvare pier, únava toho je velmi vela toto je moje uz sa s tym trápim cez rok … ale musim povefat uz to je lepsie nez na zaciatku poviem si ze však ide len o tetaniu 🙂 dostatok oddychu, magnezia a jóga mam pocit pomáhajú 🙂

@anonym_daf8c3 tieš mi povedali že len magnézium mám brať keď to príde a fúkať do sáčku

minenkaa
25. aug 2025
@anonym_daf8c3

@anonym_daf8c3 ja som toto mávala kedysi a zistila som,že je to koli tráveniu

earlgrey
25. aug 2025
@pompovadalibor

@earlgrey nie vôbec mi také nepichali tieš sa bojím že to príde zase

@pompovadalibor Tak šup naspäť na neurológiu a žiadať EEG na tetániu

pompovadalibor
autor
25. aug 2025
@earlgrey

@pompovadalibor Tak šup naspäť na neurológiu a žiadať EEG na tetániu

@earlgrey zajtra pôjdem zase lebo oni mi nič také nerobili len tak napísali do papieroch tetania

earlgrey
25. aug 2025
@pompovadalibor

@earlgrey zajtra pôjdem zase lebo oni mi nič také nerobili len tak napísali do papieroch tetania

@pompovadalibor A ak máš silné panické ataky, úzkosť a strach ako čítam v tvojom profile, nebolo by na škodu navštíviť aj psychológa... u mňa sa tetánia prejavuje len tŕpnutím rúk a bolesťou jednej nohy...takže ja si chodím dávať infúziu - magnézium, a to pomáha viac ako tabletky, aspoň mne

pompovadalibor
autor
25. aug 2025
@earlgrey

@pompovadalibor A ak máš silné panické ataky, úzkosť a strach ako čítam v tvojom profile, nebolo by na škodu navštíviť aj psychológa... u mňa sa tetánia prejavuje len tŕpnutím rúk a bolesťou jednej nohy...takže ja si chodím dávať infúziu - magnézium, a to pomáha viac ako tabletky, aspoň mne

@earlgrey mne dali v lekárni magne be 6 že sú silné na tetaniu

earlgrey
25. aug 2025
@pompovadalibor

@earlgrey mne dali v lekárni magne be 6 že sú silné na tetaniu

@pompovadalibor no mne nepomáhajú 🤷‍♀️ ale tak ja som brala magnézium, drasík a vápnik...naraz...ale potom som prestala a keď cítim, že to ide, idem k obvodnej na infúziu a zase mám niekoľko mesiacov pokoj

pompovadalibor
autor
25. aug 2025
@earlgrey

@pompovadalibor no mne nepomáhajú 🤷‍♀️ ale tak ja som brala magnézium, drasík a vápnik...naraz...ale potom som prestala a keď cítim, že to ide, idem k obvodnej na infúziu a zase mám niekoľko mesiacov pokoj

@earlgrey až sa bojím že príde zase to myslíte že cd klame lebo mi robili cd mozgu a povedali že visletki mám v poriadku

anonym_4d6b09
26. aug 2025
@pompovadalibor

@earlgrey až sa bojím že príde zase to myslíte že cd klame lebo mi robili cd mozgu a povedali že visletki mám v poriadku

@pompovadalibor daj si predpísať od obvodného Magnosolv, začni relaxovať a hlavne nehypochondruj... Na tetaniu nikto nezomiera

pompovadalibor
autor
26. aug 2025
@anonym_4d6b09

@pompovadalibor daj si predpísať od obvodného Magnosolv, začni relaxovať a hlavne nehypochondruj... Na tetaniu nikto nezomiera

@anonym_4d6b09 mám predpísal mi ale v sanitke mi povedali že môžem brať aj magne be 6 gold 100 mam

pompovadalibor
autor
26. aug 2025
@gribka1

@pompovadalibor Áno, to je najľahšie, a môže to pomôcť. Ale nemusí. Mala si nejaký stres?

@gribka1 áno ja mám aj stres Stoho som taká nervózna keď to príde na mňa začne mi telo tŕpne aj tvar aj ruka pri srdce mi tŕpne aj pery

gribka1
26. aug 2025
@pompovadalibor

@gribka1 áno ja mám aj stres Stoho som taká nervózna keď to príde na mňa začne mi telo tŕpne aj tvar aj ruka pri srdce mi tŕpne aj pery

@pompovadalibor no musíš pracovať s tým stresom. Magnézium nepomôže hneď, potrebuje to čas. Takže pracuj na sebe, odbúravaj stres, výber si vhodnú aktivitu pre seba. A pokračuj vo vyšetrení, či za tým nie je niečo iné. Toto je na dlhú trať.

pompovadalibor
autor
26. aug 2025
@gribka1

@pompovadalibor no musíš pracovať s tým stresom. Magnézium nepomôže hneď, potrebuje to čas. Takže pracuj na sebe, odbúravaj stres, výber si vhodnú aktivitu pre seba. A pokračuj vo vyšetrení, či za tým nie je niečo iné. Toto je na dlhú trať.

@gribka1 na Norologiu mi povedali že len brať magnézium viacej nič nato že není robili mi už aj vyšetrenie

gribka1
26. aug 2025
@pompovadalibor

@gribka1 na Norologiu mi povedali že len brať magnézium viacej nič nato že není robili mi už aj vyšetrenie

@pompovadalibor Más urobený rozbor krvi, test na tetaniu, chrbtica v poriadku?

Strana
z2