Aké sú vaše skúsenosti s liekom Paretin?
ahojte beriem antidepresiva paretin 9ty tyzden a necitim velke zlepšenie skor minimalne, ake mate skusenosti s tymto liekom ? popripade kedy ste cítili účinok ad ? Dakujem
@anonym_autor ahoj, beriem paretin cca 9 rokov, nedám naň dopustiť, citeľny účinok prišiel cca po 4 týždňoch
@dadadada1 aku beries dávku ? Ja uz 3ti tyzden na 30mg … zlepšenie len slabé, myslis ze mi neúčinkuje alebo mam este cakat ?
3t je kratko a 30mg nie je veľa. Musis pockat a stale sa moze stat, ze ti navysia
3t je kratko a 30mg nie je veľa. Musis pockat a stale sa moze stat, ze ti navysia
@evkamotka ano viem ze 3t je kratko ale pred tym som uz bola nejakych 5t na 20mg tak som myslela ze uz by som mala citit nejaky účinok … vravim urcite je to lepsie ale nie ovela … k psych idem na kontrolu az za mesiac, len ma trapi ze to tak dlho trva a ktovie ci vobec zaberie, ked vela báb pise ze do mesiaca ad zabrali …
a u mna bude za 3 dni 4tyzden na 30mg, pred tym 5-6 týždňov na 20mg… uz by som mohla nieco citit
@anonym_autor Ahoj, ja ho užívam od konca marca (začiatočná dávka 20 mg, neskôr 30 mg) a vôbec mi nezabral. Pred dvomi dňami som bol na kontrole, kde mi psychiatrička zvýšila dávku na 40 mg, pričom mi predpísala aj Xanax (ráno a večer) a Tebokan. Navyše mi povedala, že ak by bol nejaký problém, tak jej mám dať vedieť, nakoľko u mňa sú prítomné suicidálne tendencie (minulý mesiac som sa dvakrát pokúsil o samovraždu). Držím palce, nech ti čím skôr zaberie.

@anonym_autor ahoj, beriem paretin cca 9 rokov, nedám naň dopustiť, citeľny účinok prišiel cca po 4 týždňoch