Aké účinné lieky môžem použiť na herpes?
Baby čo zaberá na herpes?
Bola som chorá mala vnútornú horúčku a vyhodilo sa mi to na perách. Rozšírilo sa to a teraz to vyzerá takto viď foto. Tvoria sa mi tam chrasty a ako jem a rozprávam tak sa chrasty zliezaju dolu. Mám to mokvave.
V lekárni som si kúpila krém povedali že 5 dní to mám len natierať 5 krát denne. Už prešlo týždeň a stále to mám.
Pangamin, cannadent serum
Mohli by ste skúsiť HerpeNorm od Barbys, sú to peroralne kapsule užíva sa vnútorné. Na potieranie je dobrý Herpesin krém
Mne pomohol z dr max krem na herpes.
@veverkaa2 Nie nepoužívam hojivý zázrak ani nejem tie potraviny čo si písala.
To som len tak skopírovala zo stránky Dr. Max. Ja keď mám herpes používam Herpesin krém a mala som akýsi výživový doplnok no neviem už ako sa volal
Naviac mi pomáhal krém Herpesin. Bývajú aj naplast na herpesy no tie mi nikdy nedrzali na tom. Alebo klasická zubná pasta na herpes
acyclovir mast a bcko, propolisova tinktira (aj canadent je celkom fajn ) a celkovo na imunitu veci
@veverkaa2 Herpesin ktorý? Našlo mi zelene aj modré balenie.
Myslím že sa jedná o ten istý produkt značky Teva
To uz ked mate, kym to uplne zmizne trva to aj dva tyzdne. Ja ked citim, ze zacina natriem hojivym zazrakom a ani nevyjde von.
Mne na herpesy pomáha zaručene kvalitná propolisová tinktúra alebo mastička.
nasaď v akútnej fáze Lyzín, prvé 3 dni 2x denne 2000 mg 👌
@x_mery_x Už mi to trvá týždeň. Koncom mesiaca mám ísť k zubárke a neviem či presunúť termín alebo dovtedy sa to zahojí.