icon

Aké umelé slzy sú najlepšie na suché oči?

16. júl 2024

Ahojte 🙂,

nikdy predtým som túto zdravotnícku pomôcku nepotrebovala. Ale s postupujúcim vekom, nosením okuliarov mám pocit suchých očí. Takže umelé slzy už budem potrebovať. Len vôbec sa v tom nevyznám, ktoré sú dobré.
Ktoré máte také osvedčené vy ? Aké si kupujete ?

Ďakujem 🙂

majamat
16. júl 2024

Hylo je fajn. no hlavne si kup take, co maju vylepseny sposob uvolnovania kapiek z flasticky, resp teda to kvapatko je take lepsie. ide o to, ze cez klasicke kvapatkosa mozu kvapky infokovat a preto je doporucene pouzivat ich len 30dni. napr Hylo mozes pouzivat dlhsie. maju viacere druhy tejto znacky.

taktotedanie
16. júl 2024

Ziadne visine vizik a pod blbosti- najhorsie kvapky, dolezite je aby boli bez konzervantov
Na trhu je ich velmi vela zavisi od toho o akej cenovej kategorii sa bavime a ake poziadavky mas
Ak drahsie tak rada hylo je super- hylo gel gelovitejsi vydrzi zvlhcovat dlhsie, klasika hylo fresh ( s tym mam dobre skusenosti u ludi pracujucich vela s pc)
Aj artelac je fajn, dokonca maju aj umele slzy v spreji s hys hyaluronovou- zvlhcia oko a skvele na mimicke vrasky okolo oci - vela muziky za malo penazi alebo 2v1 poriesis suche oci aj vrasky, taky sprej ma aj napr ocuvers a tiez je super na tie vrasky aj suche oci - podla toho co zozenies niekedy ma vypadok jeden niekedy druhy
Celkovo aj ocuvers ma dobre umele slzy
Ak lacnejsie ocutears, ocuhylC a pod
Ak mas otazky kludne pis pracujem na ocnej ambulancii

petrofka
16. júl 2024

Hylo

autor
16. júl 2024

@taktotedanie Ďakujem veľmi pekne ♥️

alkaju
27. jún 2025
@taktotedanie

Ziadne visine vizik a pod blbosti- najhorsie kvapky, dolezite je aby boli bez konzervantov
Na trhu je ich velmi vela zavisi od toho o akej cenovej kategorii sa bavime a ake poziadavky mas
Ak drahsie tak rada hylo je super- hylo gel gelovitejsi vydrzi zvlhcovat dlhsie, klasika hylo fresh ( s tym mam dobre skusenosti u ludi pracujucich vela s pc)
Aj artelac je fajn, dokonca maju aj umele slzy v spreji s hys hyaluronovou- zvlhcia oko a skvele na mimicke vrasky okolo oci - vela muziky za malo penazi alebo 2v1 poriesis suche oci aj vrasky, taky sprej ma aj napr ocuvers a tiez je super na tie vrasky aj suche oci - podla toho co zozenies niekedy ma vypadok jeden niekedy druhy
Celkovo aj ocuvers ma dobre umele slzy
Ak lacnejsie ocutears, ocuhylC a pod
Ak mas otazky kludne pis pracujem na ocnej ambulancii

alkaju
27. jún 2025

Dobrý deň, vedeli by ste mi prosím poradiť ohľadne umelých sĺz? Ďakujem.

alkaju
27. jún 2025

Dobrý deň, vedeli by ste mi prosím poradiť ohľadne umelých sĺz, ďakujem.

taktotedanie
27. jún 2025
@alkaju

Dobrý deň, vedeli by ste mi prosím poradiť ohľadne umelých sĺz? Ďakujem.

@alkaju prosim dajte viac info
Moj Prispevok vyssie obsahuje tiez veela tipov na umele slzy

natalka13
27. jún 2025

Vyskusala som ich hadam 10, jedine co zabera zatial klopklop je systane complete