Aké zdravotné problémy sa vám vyskytli po tehotenstve?
Zatial ziadne
autor - snáď pomôže, aj keď veľa týchto prípravkov je slabých. To mám od ortopéda. Ale sem-tam niekomu zaberú. Ja beriem v zime D3+K2, teraz na leto som vysadila a zrazu bolesti. Tak zase idem nasadzovať. Síce niečo iné trošku - iné prípravky ale asi ma tie vitamíny udržovali v dobrej kondícii. PRedsa len keď to telu nedodáš stravou v dostatočnom množstve, tak to asi chýba niekde
To co popisujes podla mna nesuvisi s tehotenstvom..mas celkovo zly zdravotny stav..patraj po realnych pricinach.. Priroda to prirodzene zariadila tak aby zena po porode mohla este aj vychovat dieta..porod zenu omladzuje..ja som po 3 porodoch..prvy v 20 a posledny v 40..nikdy ziadny problem..zdravie aj postava ok..
@mofa no to vobec neplati, ze zeny, ktore nerodili, vyzeraju lepsie..skor naopak hrozia im zdravotne komplikacie so zenskymi organmi, mozu trpiet depresiou a pod..samozrejme to je len riziko, nie pravidlo..zena vyzera tak, ako sa o seba stara, aky ma zivotny styl, stravu, aku ma genetiku a v akom je psychickom stave..to nesuvisi s rodicovstvom..netreba zase vsetko neuspesne v zivote zvalovat na to, ze ved som matka..osobne mam viacere kamaratky, ktore len prve dieta porodili po 40 a vyzeraju dobre..navyse ani jedna z nas nemame problemy s cyklom..takze ano, porod zenu omladzuje po biologickej stranke, resp.zachova dlhsie aj jej reprodukčné schopnosti a celkové fungovanie hormónov v tele..toto mi potvrdil aj známy - lekár, ked som otehotnela v 38 s mojim tretím dieťaťom ( je na to vraj vela vyskumov vo svete)
@lacibo tak moje zdravotne problemy (bolesti klbov) na 100% suvisia s tehotenstvom a je mi dost jedno ze mi omladli moje zenske organy ked sa citim o 10rokov starsie...a to som cez tehotenstvo pribrala 11 kil a po porode isla na povodnych 66kg ...pred tehotenstvom som nemala ziadne zdravotne problemy a aktivne som sportovala...asi tak
@mimka36 ale ved ja ti neodporujem, ty vies ako.sa citis, ale myslim ze problemy s klbmi by sa mala aj tak..len mozno neskor ..mozno to mas dedicne podmienene..svagrovi teraz diagnostikovali reumatoidnu artritidu..vsetko ho strasne bolelo..11 kil nie je nic z hladiska zataze na klby..ja som 3 krat isla hore do 30 kg..po pol roku uz svoju vahu

@kvetinka75 zatiaľ nie, skúsila som si kúpiť ten kamzík tak počkám či bude lepšie