icon

Akné v dospelosti. Riešenie zvnútra, nie iba lokálne

plysaky
19. sep 2016

Mam 30 rokov, zena, bezdetna, akne od nepamati.. Komedomy mam po celej tvari, vo vystrihu. Zapalene vyrazky mam najma v dolnej polovici tvare. Preto sa chcem spytat - ako riesit tento problem ZVNUTRA? Co moze byt PRICINOU? Prosim nepiste nazvy ziadnej kozmetiky z drogerie ci lekarne, domace recepty, homeopatika, HAK, navstevu koznej ci kozmeticky - tym vsetkym som si uz presla. Potrebujem zistit pricinu, preco v mojom veku mam este stale nepeknu plet. Zatial mam za sebou vysetrenie stitnej zlazy (ok), hormonalny profil (iba mierne zvyseny prolaktin - ze vraj nic vazne?), zubar (ok), gynekolog (ok) a chystam sa na imuno-alergo. Prosim napiste co bolo PRICINOU /DOVODOM akne u Vas. dakujem

Strana
z2
rica1
23. sep 2016

@katrin21 ano je to tak proste, ak si človek dlhodobo nevie dat rady tak ja by som neotalala, pretože sú to inak velmi zbytočne minuté peniaze pretože každy doplnok stravy ktorý "zaručene" funguje tak stojí peniaze a nie male , aj kozmetika, ja som vyskušala od najlacnejšej po najdrahšiu a nula bodov proste

infp
23. sep 2016

to samozrejme nie je sablona ze ked niekto ma akne tak to musi mat z toho. ja som tiez brala roacuttane a jedine co mi po nom ostalo je precitlivela koza na ktorej sa po podrazdeni vytvara ekzem. je vela ludi ktori brali roacuttane aj niekolko cyklov a nepomohlo. je skvele ze vam ano.
ano koza produkuje viac mazu, plus viac rohovatie a reaguje nadmerne na bakterie kt sa vyskytuju aj normalne na kozi, otazka znie preco je to tak a tu hovorime o vnutornej pricine (ta je najma hormonalna aj ked cyklus je v poriadku). roacuttane funguje tak ze sa koza zacne nadmerne odlupovat a preto sa pory menej upchavaju odumretymi bunkami, u mnohych ludi to staci na prerusenie zacarovaneho kruhu. podla mojho nazoru to ale nie je vnutorne riesenie. akne je signal ze v tele nieco nie je v poriadku. ja som vdacna za to ze som zacala riesit celkovy zdravotny stav a vyriesilo sa mi mnoho inych zdravotnych problemov.
a klasicka medicina mnohokrat nestaci na riesenie chronickych, dlho sa vlecucich problemov. pobehala som vselijake vysetrenia a absolvovala roznu liecbu.
takze odporucam pohladat nejakeho odbornika (malokedy je to zial kozna ale najdu sa aj take) kto zisti kde je pricina u konkretnej pacientky, u niekoho to moze byt mlieko, u niekoho lepok, mikrobialna nerovnovaha v creve, kvasinky, parazity, chronicka infekcia napr aj chlamydiova, cokolvek.. aby clovek nedopadol tak ze poskusal vsetko mozne zbytocne
ak teda ist cestou klasickeho kozneho tak dobre referencie som pocula o prof. andrashkovi v ba v jarovciach

nicolasss
23. sep 2016

@plysaky
margareta84 má pravdu...treba prečistiť hrubé črevo, spraviť detoxikáciu a probiotiká....najlepšie je aloe vera a viem ti s ním poradiť..silné a veľmi účinné je z forever living...mám to z vlastnej skúsenosti..máme ho vyskúšaný...môžem len odporučiť...ak chceš klikni si na https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop...
tu sa dozvieš viac, ak máš nejaké otázky, nejasnosti atď rada pomôžem v správe 😀 veľa šťastia prajem....

barcelona94901
26. sep 2016

@plysaky zmenou stravy sa ti zmenia aj chute ,je to neuveriteľné,kym to človek sám nezažije

Strana
z2