icon

Ako byť fit?

13. júl 2023

Ahoj.
Ja ani neviem....
Troška sa potrebujem vyliať... Ale ak by ste pre mňa mali typ, tak prosím sem s ním...
Často mám divné stavy. Padne mi tlak,je mi divné, točí sa mi hlava, krúti mi črevá.
Väčšinou keď mám niekam ísť. Aj v práci to mávam, pritom mám super prácu a chodím tam naozaj rada. Je to niečo, ako panický strach ísť mimo domu. Bojím sa,že mi tam niekde príde zle. Nedávno mi aj prišlo brutálne v obchode. Dnes v práci som sa od rána cítila po dlhšej dobe fajn. Ešte som si sama pre seba v duchu hovorila, že takto sa chcem cítiť stále. No potom z ničoho nič mi znova prišlo brutálne zle.
U lekára som s tým neraz bola. Vraj som ok,ale mala by som skúsiť psychológa. No dal mi lieky na ukludnenie.
Takže momentálne sa chystám obvolať psychológov. Vážne neviem čo môže byť spúšťač. Nemám nejaké strašne stresy. Veď každý máme niečo...takto je všetko v pohode, tak ja nechápem. Stále sa snažím myslieť pozitívne, sama sebe "prehováram do duše "že je všetko ok,tak kľud.
Bojím sa jesť veľa veci aby som nemala hnačku 🤦🏻‍♀️Niekedy som doslova žrala všetko a bolo to ok. Teraz po pravde ledva mám na niečo chuť.
Chcem sa opýtať,či nemáte niečo, čo vás drží v pohode. Nejaké vitamíny, potraviny...nejaký typ...
Sem tam si dám magnézium,ale vraj aj z neho môže byť hnačka. Na Slovensku som si raz kúpila železo no aj z toho som hnačkovala.
🙏🙏🙏
Tak ak máte skúsenosť...
Strašne ma to trápi 😕

hladamematku
13. júl 2023

agarofobia, socialna fobia, psychosomatika....toto hod do guugla a studuj aj par dni....