icon

Ako dlho ste čakali na výsledok testu na Covid-19

duratlicka
30. apr 2020

Ahojte,
už 2. deň čakám na výsledok testu a len zo správ z novín sa snažím vylúštiť, či som pozitívna alebo negatívna.

Ak ste boli testovaný, kedy ste dostali výsledok a ako?

Strana
z2
baluinka
1. nov 2020

@majkatomas aha tak potom neviem,možno ešte príde sms..to nastupuje zajtra ráno o siedmej? Či až večer? Keď tak,skúste tam ráno volať

majkatomas
1. nov 2020

@baluinka rano o 7 .niekde sme sa dovolali a povedali ze mame skusit volat este rano o 7

lukas5683
1. nov 2020

Ono je to dosť individuálne. Manželka bola na test v stredu a výsledok mala vo štvrtok. Ja som bol na test vo štvrtok a výsledok mi stále neprišiel. Švagor bol na test v piatok a výsledok mal v sobotu. Naozaj je ťažké povedať, kedy príde sms. Tiež som volal na infolinku, kde mi povedali, aby som ešte počkal alebo zavolal na regionálny úrad verejného zdravotníctva. Tam predpokladám ze cez víkend infolinka nefunguje. Nik nedvíhal.

87nika1
4. nov 2020

Dobrý večer mám otázku na celoplošné testovanie. Prvé testovanie mi ukázalo ze som pozitívna a som v karantene musím sa s účastnit druhého kola ci ako to vlastne je. A rodinný príslušníci ako. Ďakujem

anastazia93
5. nov 2020

@87nika1 nie. Je to myslím na koronagov že títo ľudia majú byť v karanténe. A aj rodina. Keď skončí karantena a ste v okrese kde má byť aj 2.kolo tak máte po skončení karantény kontaktovať lekára a on vám vypíše správu a tá bude ako dôkaz že ste boli karanténe a nemohli ste isť na testovanie, a teda po skončení karantény sa môžete s touto správou pohybovať.
U nás je to rovnako.

duratlicka
autor
25. dec 2020

Náš druhý PCR test,tentoraz urobený v Partizánskom a výsledok prišiel po 2 dňoch a 15 hodinách.

gurags
27. nov 2021

Neviete či posielajú prioritne pozitívne výsledky až potom negatívne? Alebo sa to netriedi a ako im prídu, tak ich zaradom posielajú? Vo štvrtok ráno som bola testovaná a stále čakám...

anastazia93
27. nov 2021

@gurags sestra bola v stredu a stále nemá vysledok. (Prešov)

gurags
27. nov 2021

@anastazia93 tak moja svokra bola deň po mne a už jej prišiel výsledok, pozitívny. Ja stále čakám, tak predpokladám negatívny výsledok (Martin)

anastazia93
27. nov 2021

@gurags tak práve jej prišla sms že pozitívna.

gurags
27. nov 2021

@anastazia93 držím palce, nech to je s miernym priebehom. Ja stále čakám, už aj manžel dostal výsledok a to sa testoval deň po mne, negatívny.

anastazia93
28. nov 2021

@gurags ďakujeme. Tak tiež držím palce, ale keď manžel je negativny tak asi je vysledok jasný. 🙂

gurags
28. nov 2021

@anastazia93 takže dnes večer mi to prišlo, negatívne samozrejme. Štvrtok ráno o 8 test a v nedeľu o 15 výsledok. Ale aspoň, že ten výsledok potešil.

Strana
z2