icon

Ako dlho trvá bolesť po trhaní zubov?

viktoria1751
22. máj 2025

Ahojte priateľovi trhali 3 zuby naraz stoličky,sťažuje sa už týždeň že ho to boli poradila som mu repikom si vyplachovat kedy mu to asi prejde? Dával si aj tabletky ale nepomáhalo..

bibina32
22. máj 2025

@viktoria1751 Mňa bolel dva týždne a to mi trhali jeden zub.

babushkaem
22. máj 2025

Tyzden je dost. Isla by som k lekárke. Mne ked trhali, tak som si v tŕň den dala jeden brufen a koniec, druhý den som aní nevedela, ze mi nieco trhali.

viktoria1751
autor
22. máj 2025
@babushkaem

Tyzden je dost. Isla by som k lekárke. Mne ked trhali, tak som si v tŕň den dala jeden brufen a koniec, druhý den som aní nevedela, ze mi nieco trhali.

@babushkaem no on si dal aj flektor aj Ibalgin a nič sťažuje sa mi každý deň ale čítala som že tento repík má také účinky že sa mu to zahoji

viktoria1751
autor
22. máj 2025
@bibina32

@viktoria1751 Mňa bolel dva týždne a to mi trhali jeden zub.

@bibina32 mne trhali tiež jeden a na druhý deň som už nevedela že mi trhali 🤣

marcellka32
22. máj 2025

Lamisil prášok....plus rany sa mali zašiť, a o týždeň vybrať stichy

rozculena
22. máj 2025
@viktoria1751

@bibina32 mne trhali tiež jeden a na druhý deň som už nevedela že mi trhali 🤣

@viktoria1751 ale jemu trhali tri,to je 3x väčšia rana.........išla by som naspäť k zubárovi

maickamf
22. máj 2025

@viktoria1751 Je to stupnujuca bolest alebo sa zmiernuje? Predsa po takom zakroku trva, kym sa zahoji. Predpisali mu ATB? Po trhani mu mohlo vzniknut suche lozko, ked sa vlastne rana neprekrvi cerstvou krvou, vtedy mozu nastat bolesti. Urcite by bolo vhodne navstivit stomatologa.

bloger
22. máj 2025

@viktoria1751 Mohol by mať suché lôžko. Najlepšie by bolo navštíviť zubára.

ikonica
22. máj 2025

Trhali mi osmicku... Pytala som alsi flector prasok na predpis... Ale vobec som ho nemusela pouzit ani nic ine na bolest....