icon

Ako dlho trvá bolesť poškriabanej rohovky?

6. dec 2023

Otázka je v nadpise

viestta
6. dec 2023

Tyzden, lebo nakoniec som skoncila na ocnom so zapalom

gejb
6. dec 2023

Hneď som mala od doktorky masticku takže asi 2 dni.

bora0123
6. dec 2023

@viestta au 🥲🥲
Autorka ja som davala opthalmo septonex mast a pekne sa to zahojilo za dva dni, jasne ze zavisi od hlbky skrabanca a ci mas velmi cervene oko atd, ak ano bezala by som na pohotovost ak nie skus ten opthalmo alebo occuflash 🙂

viestta
6. dec 2023

@bora0123 ja som nevedela, ze mam nieco s rohovkou. Dva dni ma rezalo oko, potom zcervenelo a zahnisalo a na ocnom zistili, ze som rohovku porezala vlasom, ked som ho z oka tahala 🙄

dada4
6. dec 2023

Mne poskrabala rohovku dcéra nechtom pri kojeni večer. Ráno som nemohla oko rozlepit,smer pohotovosť...dali maste,kvapky,pomohlo asi po 3 dňoch ako tak. Za dva týždne zasa pohotovosť, také bolesti,že má išlo poraziť,sa nedalo fungovať...v tej akoby ryhe som mala zarastený hnis,tak mi to zoskrabvali hneď a zasa maste kvapky a ešte asi dva roky som chodila k očnej,ktorá mi to stále liečila,lebo sa mi to stále vracalo,my povedala,že to sa už nikdy nedá do úplného poriadku... Od vtedy čo má škrabla ubehli 4r. A oko má stále napomínať🤷🏻‍♀️...Ale teda ja som to mala riadne...

pbra40
6. dec 2023

2-3 dni.
Syn mi skrabol nechtom pri kojeni, ked rozhadzoval rukami. A teda, bolest riadna

taktotedanie
7. dec 2023

3 dni ak mas davaj corneregel

bylinka25
7. dec 2023

Dva týždne, pichla som si prutom do oka pri pleteni košíka.

ewcurik
15. aug 2025
@dada4

Mne poskrabala rohovku dcéra nechtom pri kojeni večer. Ráno som nemohla oko rozlepit,smer pohotovosť...dali maste,kvapky,pomohlo asi po 3 dňoch ako tak. Za dva týždne zasa pohotovosť, také bolesti,že má išlo poraziť,sa nedalo fungovať...v tej akoby ryhe som mala zarastený hnis,tak mi to zoskrabvali hneď a zasa maste kvapky a ešte asi dva roky som chodila k očnej,ktorá mi to stále liečila,lebo sa mi to stále vracalo,my povedala,že to sa už nikdy nedá do úplného poriadku... Od vtedy čo má škrabla ubehli 4r. A oko má stále napomínať🤷🏻‍♀️...Ale teda ja som to mala riadne...

@dada4 zdravím, ako s odstupom času? Mna tiež dcera poškriabalo a stále sa mi to vriacia

dada4
17. aug 2025
@ewcurik

@dada4 zdravím, ako s odstupom času? Mna tiež dcera poškriabalo a stále sa mi to vriacia

@ewcurik viete čo ja mam stále doma očný framykoin ked len trosku cítim ze oko chce boliet uz si ho dám. Ale uz sa mi tak nezapaluje,ale zasa si dávam veľký pozor,aj teraz keď sa chodíme kupat,aby mi nenasla voda do neho chlorova, aj keď si ho pretieram opatrne, lebo to hneď akoby mi nožíkom cez oko prešlo...

ewcurik
17. aug 2025
@dada4

@ewcurik viete čo ja mam stále doma očný framykoin ked len trosku cítim ze oko chce boliet uz si ho dám. Ale uz sa mi tak nezapaluje,ale zasa si dávam veľký pozor,aj teraz keď sa chodíme kupat,aby mi nenasla voda do neho chlorova, aj keď si ho pretieram opatrne, lebo to hneď akoby mi nožíkom cez oko prešlo...

@dada4 mne ho v marci poskiabala, po 3 týždňoch sa mi to vrátilo, a teraz zase no po 3 mesiacoch čo som si myslela že už sa mi to zapojilo, to som sa chcela spýtať aj dr že keď cítim už v oku že mi to začína čo si mám dať