Ako dlho trvá, kým Procto Glyvenol pomôže?
Prosím,poradte....velmi sa bojím....
V nedelu sme mali na obed kačku,knedlu a kapustu cervenu.podvecer ma raz poriadne prehnalo,lebo ja moc kapustu nemusim(zvykne ma niekedy prehnať z nej,krče v bruchu a podobne),kysnute velmi tiež nie,ale tak som sa dobre nažrala ( ešte aj šišky sme mali ) ....a odvtedy cítim taký akoby tlak na konečnik a krížovú kosť mám takú stuhnutú ( hlavne ked sedím) mam sedave zamestnanie,mám aj vonkajší malý hemoroid už asi 5rokov.Predvcerom som pol hodinu stala vonku,lebo mal starší trening a ledva som potom došla domov,čo ma tak kríže boleli a išlo mi to až do bedrových klbov.Vecer som si dala suche teplo a aj v praci si dávam...ale prechladnutie to nebude....
Samozrejme som googlila od takej a takej diagnozy po najhorsiu....Včera som si kupila Procto glyvenol čapíky.Velmi sa bojím,že to nie su vnutorné hemoroidy ale rakovina hrubeho creva alebo konecnika.....pretože ak nezaberu tie čapíky,čo iné by to mohlo byť,ked nie to najhorsie...Ja som tieto stavy zvykla mať vtedy,ked som to ozaj prehnala so stravou,pomiešala všeličo a prehnalo ma aj 3-4krat,vtedy som zvykla citiť tlak,ale prešlo to....a teraz nič.stolicu mam ok,krv nie je.
Za aký čas by mohli pomocť čapíky?ak su to hemoroidy samozrejme.... ☹
@drahusa333 co je prosím Sl?ďakujem
Nerob paniku. Mna tak bolelo pred mesiacom pri kovide. Som nevedela, ci ist na gyndu ci na gastro, cely spodok. Po antib to preslo. Pri hnacke sa podrazdilo crevo, aj konecnik. Mozu to byt gyn.veci, alebo slepak, ci zlcnik. Mysliet si, ze mas rakovinu je blbost. Daj si liek od bolesti, drz dietu a vyckaj. Mozno sa z toho nieco vyvrbi, ale prejde.
Ja som mala vnutorne hemoroidy bez krvacania plus tu blokadu si sklbenia a bolesti sialene
https://zdravoteka.sk/choroby/blok-si-klbu/
@domca90 prestan citat tieto veci na nete. Keby sme mali vsetci googlit kazdu bolest, netolko by sa cakalo k lekarom, ako sa caka. Prestan googlit pre zachovanie tvojho dusevneho zdravia. Lekarov velmi zatazuju prave takto si namyslajuci si ludia. Myslim, ze viac mladi, ako stari, lebo si vygooglia. Nechcem tym povedat, ze mladi nie su chori, ale urcite menej, ako stari.
Zjedla si tazke jedlo, mohla si si podrazdit zlcnik, ci slepak. Tvoje bolesti su sice na tieto organy netypicke, ale nie vylucene. Ked ta obvodny posle na gastro, nejake tyzdne si pockas za vysetrenim a az dr rozhodne, ci kolono ano, alebo nie. Na kolono sa nacasujes zase o cca 2 mesiace. A to dovtedy chces zit s vedomim, ze to moze byt rakovina? Ries to, ale rozhodne si nenamyslaj, lebo skoncis na psychiatrii.

@domca90 nemate problem s SI ? Skuste si to kuknut co to je, ci to nebude skor problem krizov ze to mate zablokovane a z toho tie bolesti