Ako dlho trvá obnova čreva po hnačke?
Boli sme v zahranici a mali sme dost hnacky . Aj 20 x denne. Vo vytere ani v stolici nic nezistili. Dostali sme prisnu dietu.
Bolel ma dost zaludok. Preslo ale stolicu nemam stale taku redsiu a som v strese z toho ze sem tam mam este vodu. Na wc chodim len rano 2-3 x
Prosim vas ked sme dostali taku naloz asi zo stravy a vody kolko moze trvat kym sa to vsetko upravi?
Som vystresovana z toho
@tatiana1980 Tak moj syn sa po rotaviruse spamataval urcite tak 3 tyzdne a manzel po covide, kde mal crevne prejavy, tiez minimalne tolko.
@marianarem my sme mali tu cestovatelsku hnacku. No peklo ☹ a potom im to nejako preslo?
@marianarem my sme mali tu cestovatelsku hnacku. No peklo ☹ a potom im to nejako preslo?
@tatiana1980 dieta minimalne 2 tyzdne, probiotika, ked este prehana, tak si daj immodium
@tatiana1980 dieta minimalne 2 tyzdne, probiotika, ked este prehana, tak si daj immodium
@viestta a z toho imodia to prejde? Davam si aj hylak
@tatiana1980 mne immodium zabera velmi dobre na hnacky rozneho dovodu. Nastastie ich nemavam casto
Mne to trvalo tak 2-3 tyzdne. Tyzden po som mala este aj teplotu zvysenu, vytery a krv tiez v poriadku. Ale popravde, tak asi mesiac som bola v strese a bala som sa cokolvek zjest.
Mne to trvalo tak 2-3 tyzdne. Tyzden po som mala este aj teplotu zvysenu, vytery a krv tiez v poriadku. Ale popravde, tak asi mesiac som bola v strese a bala som sa cokolvek zjest.
@diewcatqoo no ja mam presto to iste stres a strach nieco zjest
@tatiana1980 mne immodium zabera velmi dobre na hnacky rozneho dovodu. Nastastie ich nemavam casto
@viestta a ako dlho sidavat to imodium a kolko tbl?
@viestta a ako dlho sidavat to imodium a kolko tbl?
@tatiana1980 1 tabletka kym mas velmi riedke stolice
Moje dieťa pol roka po adenoviruse malo obmedzenú stravu, mliečne vôbec nemohla
@tatiana1980 Ano,.postupne sa to vylepsilo, ale dlho.sa to crevo hojilo, aj so stravou bolo treba opatrne.
@tatiana1980 neviem či si bola v Egypte ale nedali ti tam take špeciálne tabletky? Nám dali v lekárni 2 typy naraz a po 2 dňoch bolo po hnačke
@tatiana1980 neviem či si bola v Egypte ale nedali ti tam take špeciálne tabletky? Nám dali v lekárni 2 typy naraz a po 2 dňoch bolo po hnačke
@katulienkax v egypte nie ale v juznej amerike...
po Egypte sa mi mesiac aj dlhsie dava travenie do poriadku
@viestta oki dakujem
@tatiana1980 Hylak je dobrý na toto. V tom pokračujte..
@viestta 1tbl. denne ?

@tatiana1980 Tak moj syn sa po rotaviruse spamataval urcite tak 3 tyzdne a manzel po covide, kde mal crevne prejavy, tiez minimalne tolko.