Hnačka v 33. týždni

biolady
13. jan 2016

Baby, skúste poradiť, mám hnačku v 33tt. Beriem magnézium 2x denne, železo 1x. Brala som necelý týždeň hylak 3x denne ale nepomohlo vôbec. Mali ste to už aj vy v tehotenstve alebo z čoho myslíte že to je? Stravujem sa stále rovnako, ako prišli hnačky dala som trochu diétu. Bolesti nemám. Môže to byť aj zo stresu, ale už to trvá skoro týždeň a keď som mala stres tak ma maximálne tak bolelo brucho, nie až toto.

janinah
13. jan 2016

výter....a probiotiká...a dietu nie trochu,ale celkom dosť

sutiakova
13. jan 2016

hnačku môže spôsobovať aj nadbytok magnézia. Ale určite by bolo treba navštíviť lekára a nasadiť probiotiká.

limetka69
13. jan 2016

@biolady ja som na tom tak isto. Posledne tyzdne. Nejak rychlo mi pretravi, akoby sa telo cistilo. Tiez som to spozorovala pri baleni sa do porodnice, pri zehleni a pri kazdom novom babatku v skupinke februarovky 🙂 takze moze to byt aj stres. Ale viem, ze aj magnézium sa pri nadbytku vylucuje tymto sposobom. Skus znizit davku. Ja uz som ho vysadila, nech sa maternica pripravi na porod, lebo ked ho budes dlho brat budes prenasat pravdepodobne 🙂
@biolady

biolady
autor
13. jan 2016

Ja ho musím brať keďže mi dosť tvrdne brucho a v sobotu som mala už aj kŕče. Lekár mi dávku zvýšil dokonca na 3x denne. Ale zistili sme s mamou, že som začala pred pár dňami brať magnézium v prášku a že by to mohlo byť z toho. Tak skúsim ho vysadiť a brať to staré že či sa niečo zmení. Ale aj tak neviem že čo mám jesť a či si dať nejaký liek lebo probiotiká nepomáhali a z uhlia vraciam, je mi odporné takže to už by som si nedala.

limetka69
13. jan 2016

@biolady jedz banany, z nich je zapcha a obsahujú magnezium 🙂

zabina27
13. jan 2016

@biolady ja som pri konci tehu mavala hnacku zo zeleza. niekoho zapeka, niekto ma z neho hnacku...

biolady
autor
13. jan 2016

@zabina27 Aj nad tým železom som už uvažovala ale to beriem už dlhšie a doteraz problém nebol.

biolady
autor
14. jan 2016

@zabina27 Teraz som čítala že to je tak ako vravíš. No ja som železo už 2 dni nemala a hnačky ustúpili. Tak som rada. Keď som ho brala každý 2. deň bolo to ok. Ty si užívala železo od akej značky?

zabina27
15. jan 2016

@biolady ja som mala od dr predpisane, bolo to ferro folgama (neviem, ci sa to tak pise 🙂 ), no uvidim, co pri tomto tehu... ono je to na figu, lebo ak zelezo podla vysledkov potrebujeme, ak ho treba uzivat, ja osobne nemam nejaku bohatu stravu nan (nezjem tolko masa a podobne, kolko by bolo treba), ale ked z toho prehana, no len sa uz prisposobit.
po porode som to tiez mala uzivat, ale to uz som az tak nedodrziavala - nemalo sa to s mliecnym a kofeinom, to som cez den jedla, ked som si dala zelezo v noci (pri vstavani k malemu), tak ma zase bolel zaludok, postupne som sa na to vyprdla 🙂

biolady
autor
15. jan 2016

@zabina27 aano presne to beriem. :/ ach. Teraz ako si upravit tu stolicu rozhadzanu. Ked probiotika nepomahali. No ja som na tom podobne, som vegetarianka. Ale mam rada mak a susene marhule, kesu oriesky a take somarinky toho viem vela zjest a aj vrla zeleza to obsahuje. Tak aspon cosi.

maria010
8. feb 2019

1

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre