Ako dlho u vás trvala chrípka?
Ako dlho u vas trvala chripka???uz 3 dni sme mimo a piatok 26 mame naplánovanú dovolenku ci to zrušiť.Viem je to individuálne ale cca kedy to bolo u vas
8 dni vysoke teploty cez 39. Potom dalsie dva tyzdne totalne odpisani, unaveni, ukaslani... nas vzdy zmohne chripka este horsie nez covid. A kto nazyva obycajne prechladnutie chripkou, este nikdy asi nemal poriadnu chripku. Tento rok sme sa dali zaockovat a zatial sa drzime.
Chrípka minimálne týždeň.
V pondelok poobede mi zacalo byt nedobre, utorok ma odpalilo, tri dni som bola uplne zle (horucky, zimnica) a vcera uz lepsie, dnes mam dutiny este stale a unavena som poriadne, to asi este par dni bude.
Tak by ste odporučili zrušiť. Ci tatranský vzduch ahoj pomôže?
@anonym_autor do Tatier by som išla, ak vám bude lepšie, letecky by som zrušila...
Nasad si vysoku davku zinku 70mg na den...ten je super na imunitu v chorobe..ked na decka nieco lezie, hned im nasadim vyssiu davku a vdaka bohu ich to len lizne 🙏
Zrusila by som.. ak si mas pobyt uzit a nie ledva lapat po studenom vzduchu, zadychcana, malo vladat.. nestoji to za to.. este ti to skomplikuje doliecenie.. chripku netreba podcenovat, to nie je len viroza
Syn ma od utorka 38,5 a vyššie, len čakáme kedy 4h odbijú a môžme dávať lieky. Dva dvi mal 40tky.
no v Tatrách nebudetí zatvorený vo vnútri, takže aj keď budete po chrípke ok, imunita po chorobe oslabená, stačí trocha studeného vzduchu a ste zase chorí...len už to bude zápal priedušiek🙂
@anonym_autor ja som po tyzdni este stale neskutocne unavena. Kasel nas drzi uz 2 tyzdne a teda musim povedat,ze toto bolo horsie ako vsetky covidy a grcacky dokopy 😃😃😃
7 dni, ale teda ak sa nakazia aj ostatní členovia na pobyte , nič moc.

Vysoké teploty 6 dní, potom dva týždne únava, slabosť, no nepoužiteľní sme hádam mesiac boli.