icon

Ako dlho u vás trvala chrípka?

Včera o 08:50

Ako dlho u vas trvala chripka???uz 3 dni sme mimo a piatok 26 mame naplánovanú dovolenku ci to zrušiť.Viem je to individuálne ale cca kedy to bolo u vas

dzulli1980
Včera o 08:54

Vysoké teploty 6 dní, potom dva týždne únava, slabosť, no nepoužiteľní sme hádam mesiac boli.

anonym_3cde17
Včera o 08:57

8 dni vysoke teploty cez 39. Potom dalsie dva tyzdne totalne odpisani, unaveni, ukaslani... nas vzdy zmohne chripka este horsie nez covid. A kto nazyva obycajne prechladnutie chripkou, este nikdy asi nemal poriadnu chripku. Tento rok sme sa dali zaockovat a zatial sa drzime.

januska12323
Včera o 09:11

Chrípka minimálne týždeň.

petamich
Včera o 09:25

V pondelok poobede mi zacalo byt nedobre, utorok ma odpalilo, tri dni som bola uplne zle (horucky, zimnica) a vcera uz lepsie, dnes mam dutiny este stale a unavena som poriadne, to asi este par dni bude.

autor
Včera o 10:40

Tak by ste odporučili zrušiť. Ci tatranský vzduch ahoj pomôže?

zitaje
Včera o 10:49
@anonym_autor

@anonym_autor do Tatier by som išla, ak vám bude lepšie, letecky by som zrušila...

alenamihal
Včera o 11:30

Nasad si vysoku davku zinku 70mg na den...ten je super na imunitu v chorobe..ked na decka nieco lezie, hned im nasadim vyssiu davku a vdaka bohu ich to len lizne 🙏

anonym_c3641e
Včera o 11:37

Zrusila by som.. ak si mas pobyt uzit a nie ledva lapat po studenom vzduchu, zadychcana, malo vladat.. nestoji to za to.. este ti to skomplikuje doliecenie.. chripku netreba podcenovat, to nie je len viroza

anonym_ad2f99
Včera o 11:39

Syn ma od utorka 38,5 a vyššie, len čakáme kedy 4h odbijú a môžme dávať lieky. Dva dvi mal 40tky.

mogaa
Včera o 11:55

no v Tatrách nebudetí zatvorený vo vnútri, takže aj keď budete po chrípke ok, imunita po chorobe oslabená, stačí trocha studeného vzduchu a ste zase chorí...len už to bude zápal priedušiek🙂

anonym_e6797a
Včera o 12:16
@anonym_autor

@anonym_autor ja som po tyzdni este stale neskutocne unavena. Kasel nas drzi uz 2 tyzdne a teda musim povedat,ze toto bolo horsie ako vsetky covidy a grcacky dokopy 😃😃😃

anonym_54570e
Včera o 13:29

7 dni, ale teda ak sa nakazia aj ostatní členovia na pobyte , nič moc.