icon

Ako efektívne liečiť suchý dráždivý kašeľ?

patriciamirko
10. sep 2025

Ahojte,strašne kašlem až sa dusím bola som pondelok na pohotovosť dali mi antbibiotka, codein na kašeľ jox sprej, kašeľ stále suchy dráždivý až ma cele telo boli neviete niečo poradit, už fakt neviem

autumn1
10. sep 2025

Mňa už 2x pri takom kašli zachránil len Paxeladine keď nič iné nepomáhalo.

anonym_c420c4
10. sep 2025

@patriciamirko Ja taký mám už vyše týždňa. Čisté zúfalstvo. Ale mám spreje a nič..ale u lekára som nebola.

x_mery_x
10. sep 2025

Nám najlepsie pomaha pri takom kasli ditustat uplna topka. Aj synovi pri velkych zachvatoch kasla, len toto pomohlo, skoda, ze sme o nom nevedeli skor.

maddie1711
10. sep 2025

Codein 2-3x denne. Aspoň u mna pomáha len toto. Aktuálne ho beriem už 3 deň. ale dnes už len na noc

anonym_916ba2
10. sep 2025

@patriciamirko este ti ani nezabrali lieky vydrz, mala si to riesit s lekarom nie pohotovostou, tam ti od oka predpisu lieky a mozno mas nieco uplne ine
Ries potom vseobecneho-odber krvi

anonym_ab2966
11. sep 2025

Mne nič nepomáhalo... Vkuse som si ventolin striekala, codein... Nakoniec úplne náhodne odhalený čierny kašeľ 🥴

anonym_c420c4
11. sep 2025
@maddie1711

Codein 2-3x denne. Aspoň u mna pomáha len toto. Aktuálne ho beriem už 3 deň. ale dnes už len na noc

@maddie1711 Codein aj mne vždy predpisujú aby som sa aspoň ako tak v noci vyspala. Keďže celé roky mám problém s tým dusivym,dráždivým kašlom.

maddie1711
11. sep 2025
@anonym_c420c4

@maddie1711 Codein aj mne vždy predpisujú aby som sa aspoň ako tak v noci vyspala. Keďže celé roky mám problém s tým dusivym,dráždivým kašlom.

@anonym_c420c4 keď to mávate často treba sa dať otestovať na alergie. Momentálne je vo vzduchu pre mňa extrémne náročná ambrozia, bez tabletiek na alergiu von nepôjdem, mam veľmi dusivy kašeľ casto hlavne na jar a teraz na jeseň a ak nezaberú lieky na alergiu, viem že je to nejaká choroba

anonym_c420c4
11. sep 2025
@maddie1711

@anonym_c420c4 keď to mávate často treba sa dať otestovať na alergie. Momentálne je vo vzduchu pre mňa extrémne náročná ambrozia, bez tabletiek na alergiu von nepôjdem, mam veľmi dusivy kašeľ casto hlavne na jar a teraz na jeseň a ak nezaberú lieky na alergiu, viem že je to nejaká choroba

@maddie1711 Chodim na alergológiu,len mi momentálne vypadla alergologicka a mám bronchitídu. Ale možno mi aj to vadí, lebo ma ide zadusiť .