Ako eliminovať nadmerné potenie pod pazuchami?

19. dec 2023

Nadmerne sa potím pod pazuchami. Nemôžem si kvôli tomu ani obliecť určité tipy oblečenia.
Teraz nastupujem do roboty po RD a tam musíme nosiť síce veľmi pekné tričká ale hneď na nich vidno pot a ja keď si to uvedomujem, že to vidno tak sa potim ešte viac. V lete mi napríklad až kropaje tečú z popod pazuchy pri pohybe. Proste fakt je to nepríjemné.
Zdravotné problémy v tom niesu. Proste mam to tak a má to tak aj moja mamina. Našťastie nesmrdím 😄🤭
Chcem si to potenie ísť dať odstrániť ale najskôr si musím na to zarobiť keďže idem po RD do roboty a sme fakt finančne vyšťavený. Tuším stojí to okolo 300€ a vydrží to pol roka 🙄 Máte s tým niekto skúsenosť?
A potom občas používam vložky proti poteniu, ktoré sa nalepia z vnútra na oblečenie ale často sa mi stalo ze sa mi to zošúchalo alebo to bolo trošku vidieť.
Prosím dajte mi aj takéto dáke podobne tipy co pomohlo vám. Ďakujem.

katariiinkaa
19. dec 2023

známa má ten istý problém, pomohlo jej toto: https://dezodoranty-a-antiperspiranty.heureka.s...

katica06
19. dec 2023

Skúšala si Driclor?

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tykat
19. dec 2023

intimky, prilepit na tricko v mieste pazuchy, a pocas dna menit, sestra mala podobny problem, uvazovala aj o operacii (robi sa to), potom to vekom preslo.

ingridpisarova
19. dec 2023

ja som bola viackrát na pichanie botoxu proti poteniu , potila som sa 20 rokov dosť v prechode poriadne ,niekedy mokre tričko hádam po lakte .mne botox pomohol prvýkrát na 90 percent potom si dávam pred letom v máji pichať druhy a tretíkrát tak 75 percent zlepšenie by som zhodnotila je to omnoho lepšie odporúča sa šalviový čaj Ale mne je strašne nepríjemný nedonútila som sa Ale že vraj pomáha

autor
19. dec 2023

@katariiinkaa vyskúšam ďakujem

autor
19. dec 2023

@katica06 skúsila vôbec nepomohlo

autor
19. dec 2023

@ingridpisarova áno toto presne chcem skúsiť. Prosím cenovo vás to koľko vyšlo? Myslím za jeden zákrok. Ďakujem

jasminkaj
19. dec 2023

Určite Driclor.. funguje na 10000% 👍

vanilkovazmrzka
19. dec 2023

Driclor. Ale podla navodu, tj den predtym, ako potrebujes nebyt upotena. Potom tie vlozky a menit tricka. Nic viac sa neda urobit. Popripade skusit nejako odburat stres, a mozno to je aj nejakou hormonalnou nerovnovahou.

zuzinka888
19. dec 2023

Napichat botox alebo lacnejsie driclor- mne pomohol. Najprv som poucivala castejsie teraz fakt len v lete mozno raz na mesiac mozno aj dlhsie. Vyskusaj.

ingridpisarova
19. dec 2023

posledný krát tuším do 300 € sa mi zdá

kubkovan
19. dec 2023

Za mna tiez jednoznacne Driclor, ucinny a nie je az tak drahy

idemo
19. dec 2023

Úplne ťa chapem. Mala somten usty problém. Vyskúšala som všetky antiperspiranty sveta dricolor(strasny humus) a spol ale nič nepomohlo len botox. Je to drahe ale zmeni to život🙏🏻. Zo dňa na den suché podpazušie. Prvykrát to vydržalo asi polroka potom užtrošku viac. Ale vždy si nato nejako šporím a ide lebo je to naozaj jediná vec čo pomože človeku s nadmerným potením.

lenkahvh
20. dec 2023

Ja mám známu, ktorá sa takto potí a strašne smrdí, aj cez zimnú bundu to cítiť. Ona o sebe tiež tvrdí, že nesmrdi. Snažila som sa na to zaviesť tému a vyhlásila, že chvalabohu ona sa smradľavo nepoti, čiže nie je čom. Niektorí ľudia sa asi naozaj necítia.