Ako funguje pohotovosť?
Neviete ako to je? Na pohotovosti robia len ti lekári ktorých pečiatka je na recepte? Alebo tam môže byt niekto iný a mať cudziu pečiatku? 🙂
Kazdy lekar ma vlastnu peciatku. On predsa vydava spravu o tvojom zdravotnom stave a pod to sa aj podpisuje. Neviem si predstavit ,ze by niektory pouzil peciatku kolegu, nieco by sa stalo a majitel peciatky by znasal zodpovednost za stanovenie diagnozy.
@zuzikak Nemáš pravdu. Bežne je pečiatka jedného a správu podpisuje druhý. Na pohotovosti/urgente bežné.
Aj keď som sa bola teraz očkovať na covid mali tam pečiatku, síce iba na priepustku niekoho iného
Môžu mať zamestnaného lekára .. čize pečiatka je hlavneho a lekár ošetrujúci je zamestnanec .. nemusí mať svoju pečiatku.
stretla som sa keď pediater bol iný a pečiatka iného pediatra. Na 100 perc. - poznám osobne lekára
V sprave je uvedene, kto ta osetril. Peciatka byva aj ineho lekara.
Kazdy lekar ma vlastnu peciatku. On predsa vydava spravu o tvojom zdravotnom stave a pod to sa aj podpisuje. Neviem si predstavit ,ze by niektory pouzil peciatku kolegu, nieco by sa stalo a majitel peciatky by znasal zodpovednost za stanovenie diagnozy.
@zuzikak Bezne sa dava peciatka nadradeneho lekara.
@anonym_autor vobec to nemusi byt jeho peciatka
Aj keď som sa bola teraz očkovať na covid mali tam pečiatku, síce iba na priepustku niekoho iného
@anonym_autor ty si sa teraz bola očkovať? V nedeľu?
@anonym_autor ty si sa teraz bola očkovať? V nedeľu?
@anonym_ece6c6 nie 🙂 v októbri
@anonym_ece6c6 nie 🙂 v októbri
@anonym_autor 👍🤣