icon

Ako liečiť kurie oká a zabrániť ich opakovaniu?

salome123
13. júl 2025

Mala som pleseň na nohách a natieranie canestenom mi pomohlo, ale stále sa mi robia (asi) kurie oká...niekedy aj 2 denne. Cítim pod kožou takú svrbivu hrčku a keď ju natriem Kolodium Forte tak vidím pod kožou taký krúžok a prestane ma to svrbiet. Keď si napr. Teraz pozriem chodidlo zo spodu tak tam vidím cca 10kruzkov. Čo mám robiť aby sa mi tie 'kurie' oká nerobili?

andreakg
13. júl 2025

@salome123 skús pridať foto,lebo keď ti pribúdajú, budú to skôr bradavice,tie sú virusové,tým že do toho šprtáš,sa rozmnožujú

lasona
13. júl 2025

Nebudú to bradavice? Kurie oko nevznikne zo dňa na den, ale tlakom. Daj foto

salome123
autor
13. júl 2025
@andreakg

@salome123 skús pridať foto,lebo keď ti pribúdajú, budú to skôr bradavice,tie sú virusové,tým že do toho šprtáš,sa rozmnožujú

@andreakg tak to vyzerá keď si to pretriem tým Kolodium Forte. Tie biele veci to je tiež z toho Kolodium

salome123
autor
13. júl 2025
@lasona

Nebudú to bradavice? Kurie oko nevznikne zo dňa na den, ale tlakom. Daj foto

@lasona pridala som foto. Keď sa to začne tvoriť ako hrčka tak to nevidno. Len to cítim pod kožou hmatom.

lasona
16. júl 2025
@salome123

@lasona pridala som foto. Keď sa to začne tvoriť ako hrčka tak to nevidno. Len to cítim pod kožou hmatom.

@salome123 to je veľmi neostra foto...takto to neviem posúdiť...musela by som to vidieť na zivo