icon

Ako mám rýchlo pribrať

nikustek1254
25. jún 2018

Chcela by som sa opýtať ako rýchlo sa dá pribrať. Mám ist tento týždeň za priateľom a moc som schudla potrebujem niako pribrať aby zas neboli niake blbé reči že berem drogy alebo čo. Prosím poraďte mi . Ďakujem 🙂 🙂

Strana
z2
nikaella
26. jún 2018

@simoonas ja mam histamin ten je vo vsetkom aj na mlieko a lepok 😂 takze poznam. Abo ked mi fakt nechuti a niekto 20x za minutu nuka... aaa 😂

katka1981
26. jún 2018

@nikustek1254, to si sa prisla sem popysit s peknou postavou do plaviek a provokovat mamicky po porode? Chuda nie si vobec, resp. vychudnuta, tak co? Ked budu pindat, povedz im nech pokojne kupia v lekarni test na drogy. Ja som schudla umyselne 17 kg ale nikto neriesil ci drogujem alebo co. Nazor kazdeho si vypocujem, ale svoju liniu si riesim sama pre seba.

matuska234
26. jún 2018

@nikaella tak nastastie mam aspon B ak nie C😂😂😂

nikaella
26. jún 2018

@matuska234 tak minus dvojky su jedina vec ktora mi vobec nevadi 😂

levica202
Odpoveď bola odstránená
bucko555
26. jún 2018

ja mam 179cm, 56kg a tiez ze jaka som chuda a tak ale co sa mam zabit jem jak besna a nic nepriberiem mam 27 a jedno dieta zihadlo ale nic si s toho nerobim uz aj ked zozaciatku ma to trapilo ze som schudla a mam o 10kg menej ako ked som otehotnela teraz to uz beriem v pohode a nech si kazdy hovori co chce ja som uz spokojna

montemotherone
26. jún 2018

@katka1981 ju to trápi rovnako ako tie, ktoré chcú schudnúť. Prečo by sa chcela takto chváliť. To je ako keby som ja s A-čkami poslala do kelu babu, ktorú bolí chrbát kvôli D-čkam, akože "veď buď rada..." 🙄

montemotherone
26. jún 2018

@nikustek1254 rýchlo sa priberá horšie ako chudne. Ale z dlhodobého hľadiska treba posilňovať a prijímať kvalitné bielkoviny. Ďalšia vec je genetika a psychické nastavenie. Ja som napríklad dosť stresmen a akčný typ, v jednom kuse v pohybe... Čo zjem, spálim ako kyselina. Je to dosť ťažké.... Keď jem, normálne si už v duchu hovorím, ako sa mi všetko pekne ukladá, ako využívam všetky živiny... 😁 Niekedy závidím takým tým silnejším pohoďáčkam, ktoré si vychutnávajú koláčik, schuti sa rehnia a majú život na háku... Môj muž síce vždy doloží "...hej, ale len do prvého infarktu po štyridsiatke..." , ale aj tak im občas závidím...

katka1981
27. jún 2018

@montemotherone, ale ved ma super postavu, nie je vychrtla, nech sa tesi.

Strana
z2