Ako mám rýchlo pribrať
Chcela by som sa opýtať ako rýchlo sa dá pribrať. Mám ist tento týždeň za priateľom a moc som schudla potrebujem niako pribrať aby zas neboli niake blbé reči že berem drogy alebo čo. Prosím poraďte mi . Ďakujem 🙂 🙂
@nikustek1254, to si sa prisla sem popysit s peknou postavou do plaviek a provokovat mamicky po porode? Chuda nie si vobec, resp. vychudnuta, tak co? Ked budu pindat, povedz im nech pokojne kupia v lekarni test na drogy. Ja som schudla umyselne 17 kg ale nikto neriesil ci drogujem alebo co. Nazor kazdeho si vypocujem, ale svoju liniu si riesim sama pre seba.
@nikaella tak nastastie mam aspon B ak nie C😂😂😂
@matuska234 tak minus dvojky su jedina vec ktora mi vobec nevadi 😂
ja mam 179cm, 56kg a tiez ze jaka som chuda a tak ale co sa mam zabit jem jak besna a nic nepriberiem mam 27 a jedno dieta zihadlo ale nic si s toho nerobim uz aj ked zozaciatku ma to trapilo ze som schudla a mam o 10kg menej ako ked som otehotnela teraz to uz beriem v pohode a nech si kazdy hovori co chce ja som uz spokojna
@katka1981 ju to trápi rovnako ako tie, ktoré chcú schudnúť. Prečo by sa chcela takto chváliť. To je ako keby som ja s A-čkami poslala do kelu babu, ktorú bolí chrbát kvôli D-čkam, akože "veď buď rada..." 🙄
@nikustek1254 rýchlo sa priberá horšie ako chudne. Ale z dlhodobého hľadiska treba posilňovať a prijímať kvalitné bielkoviny. Ďalšia vec je genetika a psychické nastavenie. Ja som napríklad dosť stresmen a akčný typ, v jednom kuse v pohybe... Čo zjem, spálim ako kyselina. Je to dosť ťažké.... Keď jem, normálne si už v duchu hovorím, ako sa mi všetko pekne ukladá, ako využívam všetky živiny... 😁 Niekedy závidím takým tým silnejším pohoďáčkam, ktoré si vychutnávajú koláčik, schuti sa rehnia a majú život na háku... Môj muž síce vždy doloží "...hej, ale len do prvého infarktu po štyridsiatke..." , ale aj tak im občas závidím...
@montemotherone, ale ved ma super postavu, nie je vychrtla, nech sa tesi.

Ahoj, pozri si už aj existujúce diskusie
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/ako-pribrat-pri-vyske-167cm/
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/ako-pribrat-na-vahe-3/