Ako pribrať?

25. feb 2023

Ahojte mamičky chcem sa spýtať či máte niekto podobný problém. Pred pôrodom som mala 48kg v tehotenstve som pribrala na 58 a som 6 m. Po pôrode a mám 43 kg prosím poraďte ako pribrať ja nekojim už či vám niečo pomohlo chcela by som mať aspoň 50 . Jem normálne raňajky obed večera niečo medzi tým jem aj sladké a stále nič . :((( Brala som aj HAK a z toho som ešte viac schudla vôbec nepomohlo strašné chcem pribrať vyzerám ako z koncentráku prosím pomoc.

autor
25. feb 2023

Mám už z toho depky niekedy každý mi hovorí že mám začať jesť že vyzerám ako decko.... Ja už sa nemôžem na seba ani dívať úplne sa strácam

nenne9
25. feb 2023

A keby skusis probiotika?caje na zlepsenie apetitu?vela pohybu v prirode...drzim palce

autor
25. feb 2023

@nenne9 probiotiká beriem ale stále nič nemám ani žiadnu chorobu už som zúfalá z toho zachvilu bude leto a budem sa hanbit ísť aj do plaviek.

dadaa1234
25. feb 2023

ahoj. zacala by som obvodnym, preventivkou, vezme krv, pytat sa na endokrinologiu. mozno si len myslis, ze jes dost. ak mas hormony a stitnu okej neexistuje, ze by si bola v kalorickom pluse a nepribrala. ak si takto chuducka, potrebujes prijimat viac ako vydas, aby si pribrala. Hlavne potraviny bohate na bielkoviny (maso,cottage,tvarozky,strukoviny...). mozno sa ti to bude zdat ako nezmysel, ale ak si naozaj zdrava, vysoky prijem bielkovin a silovy trening je cesta. naberies svalstvo a tvoja postava bude vyzerat zdravsie.

cheeta
25. feb 2023

Pangamin, veľké tabletky, zlisovane Pivovarske kvasnice, v podstate B vitamíny..
je to skvelé na pleť, na vlasy, na nervy, na... povzbudzuje to chuť do jedla.

deedol
25. feb 2023

treba skontrolovat stitnu zlazu, ci nemas hypertyreozu.

oli18
25. feb 2023

Ja som išla na endokrinológiu presne preto, že som nemohla pribrať. Nemala som podváhu, ale ťažko priberám. Od vtedy sa na endo liečim a na pribratie mi to nijak nepomohlo.

joannita
25. feb 2023

S pribratim som bojovala 40rokov. Zjem za 2 chlapov, prezieram sa, vsetko.... A nic. Ano sen vela zien 😃
Pribrala som az po menopauze v 42 rokoch a konecne vyzeram ako zena 😃😃
Nepomohlo nic, lekari, pripravky, nic.

vikiki29
25. feb 2023

Mala som ten istý problém, moja priemerná váha od cca 18 rokov bola takých 51-52 kg ale pri výške 173cm. Tie komplexy dobre poznám. Potom som začala posilňovať s ťažšími váhami, k tomu proteínove drinky a vysokokalorická strava a váha išla hore tak 5-6kg. Hlavne na zadku a nohách to bolo vidno - zrazu super tvary a cítila som sa super. Odvtedy mávam obdobia keď necvičím - vtedy automaticky zasa schudem a potom cvičím a priberiem. Ja mám také gény.

jasha77
27. feb 2023

Presne moj problem 🙂 jedina cesta pokial si zdrava je jest ale jest ozaj kvalitne,plnohodnotne a cvicit.Naberies svalstvo,vytvarujes postavu.

jasha77
27. feb 2023

Chce to ale viac casu,vytrvalost,disciplinu hlavne pravidelne cvicit nevynechavat stravu a vysledky sa casom dostavia.Ja mam doma malu 13 mesacnu dcerku,kazde rano budicek medzi 5-6 nech si v klude hodku odcvicim 🙂