icon

Ako na chĺpky nad hornou perou?

mima75
25. aug 2013

ahojte
poradte prosím ako na chlpky na hornej pere? čo dávate opilcu a ako?
a ešte prosím - moja 14 ročná dcéra - tam nechce mať tiež chlpky . ako to riešiť?
vdaka moc za každý názor

leontina16
28. apr 2016

Ja odporúčam depilačné pásiky na tvár so slimačím extraktom. Nie len, že výborne depilujú, ale vďaka extraktu aj hydratujú pokožku, ktorá sa tak nešťastne po depilácii zapaluje.

vaneska801
2. máj 2016

@katuliena82 ked mám 14 rokov a si to videpilujem pasikmi z DM nebudú mi rast čierne chĺpky

vaneska801
2. máj 2016

@azbestica
@azbestica mňa to tiež zaujíma či nebudú horšie ako predtým.

julkao
14. aug 2016

@klincek A je to vhodné aj pre moju 14 ročnú dcéru? Obe sme brunetky 🙂

julkao
14. aug 2016

@leontina16 Dá sa to kúpiť v DM-ku?

eva217
14. aug 2016

@sviecka a kde jsi byla na ten zakrok?

bolavyzub
14. aug 2016

dievčatá, riešite niektorá aj chĺpky na brade? Ja som mala len také biele, slabé, ale vadili mi, tak som ich začala vytrhávať pinzetou. Teraz mi dorastajú čierne a je ich viac a viac. Nemáte skúsenosť s odstraňovaním na brade? Používate na to vosk?

klincek
16. aug 2016

@julkao jasne, podla mna uplne pre kazdeho 😉
Rychle, lacne a sikovne 😅

veronicka88
16. aug 2016

@bolavyzub áno voskove pásiky z dm...

gabona1
17. aug 2016

Ahojte, podľa mňa je najúčinnejší laser. Moja známa si to dala spraviť a mala teda riadne fúzy, jej to veľmi pomohlo. Dokonca poznám aj jedno 13 ročné dievča, to chodí teraz na laser, už bola dva razy a má to v pohode. Obidve boli v Žiline a sú spokojné. Ja tiež nad tým rozmýšľam, nemám to ale také zlé, tak zatiaľ ešte počkám🙂

bolavyzub
17. aug 2016

@veronicka88 a ako si spokojná s tými pásikmi? Ja sa bojím toho, že voskovým pásikom zachytím aj tie chĺpky, ktoré sú biele a následne už budú dorastať tmavšie. Po tých voskových pásikoch sa ti to zlepšilo (zjemneli, ubudli)? Nerozšírila sa ti oblasť, ktorú treba na tej brade depilovať? Nohy si depilujem voskom a tam je to v pohode, len tej brady sa bojím. A ako často treba ten vosk použiť? (ja pinzetu používam každý deň a mám pocit, že sa mi to ešte zhoršuje).

@gabona1 počula som o tom, že aj ten laser vydrží tak cca 2 roky a potom sa chĺpky vrátia. Niekomu vraj ešte v horšom stave, ako mali pôvodne...

veronicka88
17. aug 2016

@bolavyzub v podstate raz za dva týždne...aj zo spodkubkolo úst si sklbem takto...ja som tmavá cize ja snad ani biely chlp ak mám ani nemám;))))rastu úplne rovnaké ani menej ani viac...

bolavyzub
17. aug 2016

@veronicka88 ďakujem za radu. Uvažovala som už dlhšie o vosku, lebo s tou pinzetou zabijem kopec času každý deň a výsledok aj tak za veľa nestojí. A keď sa ešte môžem opýtať, nezarastajú ti chĺpky pod kožu? (to sa mi stáva pri depilácii voskom na nohách).

veronicka88
17. aug 2016

@bolavyzub na brade subjemnejsie chlky ako na nohách aspon ja mám len také pierka ale čierne:-/takže rastu dobre a to ja mám na bikinách napr.mega problém aj po obyc.ziletke...

veronicka88
17. aug 2016

@bolavyzub a keď sa obávať doma za 2eur ti vydepiluju v hocijakom kozm.salóne...

bolavyzub
17. aug 2016

@veronicka88 tak ja mám na brade také ostrejšie chĺpky, jemné veľmi nie sú. Ale napr. na nohách mi po viacročnej depilácii voskom zjemneli, tak uvidíme, ako to bude na brade. Ach, jo, bodaj by sme takéto veci vôbec nemuseli riešiť.

bolavyzub
17. aug 2016

inak, žiletku nepoužívam vôbec, na žiadnu oblasť. Len vosk, pinzetu, príp. depilačný krém. Po žiletke viem, že by sa mi to zhoršovalo (skúšala som totiž jeden čas žiletku).

veronicka88
17. aug 2016

@bolavyzub teraz aspoň sú peniaze na takúto kozmetiku keďže "zarábame" v puberte to bolo peklo,žiletka bola môj naj priateľ...ja sa tak neviem zbaviť nad hornou perou...mi to ide na nervy a tam mám ozozaj hrubé chlply;(

si_sa_6
17. aug 2016

@bolavyzub tak s tým moc nenarobíme. Gény a hormóny moc neovplyvníme. Ja som si depilujem aj nad perou. Síce mám len jemné chĺpky ale vadia mi. Ale vždy sa minimálne deň psychicky pripravujem na to, že si idem depilovať 😀

bolavyzub
17. aug 2016

nad hornou perou som používala pinzetu a tam sa mi to nezhoršovalo, skôr sa mi to asi trošku zlepšilo, mám tam jemné chĺpky, už ich ani nedepilujem. Ale tá brada je hrozná, uberá mi to už na sebavedomí. Pritom podľa výsledkov krvi nemám vysokú hladinu mužských hormónov, resp. nepresahujú normu. Podľa Dr. môže ísť aj o dôsledok toho, že v mäse sú napichané hormóny, všade samá umelina a niektorá pokožka potom takto reaguje.
Ale chcela by som povedať, že čo sa týka tváre - pokiaľ nemáte čierne chĺpky, nedepilujte. Ja som mala biele a kozmetička mi poradila, že stačí zastrihávať, konkrétne ona že používa na to strojček na zastrihávanie chĺpkov v nose 🙂 Ja som si nedala povedať, začala som vytrhávať bradu pinzetou a odvtedy sa mi to veľmi zhoršilo (chĺpky stmavli, zhrubli). Tak si niekedy spomeniem na tú kozmetičku.
@si_sa 6 a ty depiluješ krémom či voskom? Ako dlho ti to vydrží?

veronicka88
17. aug 2016

@bolavyzub ja keď nemám náladu voskovat tiež mám zastrihavac🙂

puplatko
17. aug 2016

Moja sestra má s chĺpkami nad perou tiež problémy ale jej to vždy kozmetička voskom vytrhá a potom má na nejaké dva až tri týždne pokoj. Je to lepšie ako keď si to samá vytrhá tými pásikmi čo predávajú aj v drogériach

evita11223
17. aug 2016

pravidelna navsteva u kozmeticky a je to vybevane 🙂 zas nie je to take drahe depilacia v kozmetickom salone...

veronicka88
17. aug 2016

Horsie že keď chcem aby mi to vysklbla kozmetická musim.ich nechat cca na pár MM nárast a mňa ide slak trafiť ved by som chodila jak Weiss do prcic...

kinderzwillinge
26. okt 2016

baby, tiez riesim tento problem a hladala som info, ci nie je na tento problem nejaky "zazrak" a mrknite, ake video som nasla 😀

http://chillin.sk/2015/09/pozrite-sa-ako-sa-zba...

veronicka88
26. okt 2016

@veronicka88 weissa som jak dieťa zbožňovala:D ale presne pre toto som sa ku kozmetické ste na vosk nedostala hambim sa nechať si chĺpky nárast z tak aby mi ich bola schopná vydepilovat...

veronicka88
26. okt 2016

No teda materská demencia,cas ísť do roboty,dopovedat vo fóre ama sebe:D

zvedavabuduca
26. okt 2016

Ja som si to depilovala pasikmi s drogérie a vždy sa mi to zapalilo... možno som to zle robila, neviem.. pinzetou neodporúčam pretože sa to zhorší a najlepšie je chodiť ku kozmeticke na vydepilovanie .. je to rýchle postupom času uz ani neni bolestivé .. u nás to robia za 2 e . Kolo túžim som sa moc trápila a každý mesiac som chodila pred tehu .. teraz uz čakám kedy pôjdem lebo to mám hrozné ale za mňa určite kozmeticka 😊 a na ten laser aj ja raz pôjdem 😊 diki za tip 😉

forever
23. jan 2017

@ever_nina Prave pozeram ten krenm na Ebay,lebo som v zahranici.Stoji £1.99/ 7.ml.Lebo pinzetou je to dost bolestive .Naozaj odporucas ten krem?

adriana98
6. mar 2017

@klincek
A keď som si kúpila depilačne pásiky na nohy, možem ich použiť napríklad aj na podpazušie ? Pretože piše na nich žeby sa to nemalo len si nemyslím že by to bol až taký problém no niesom si istá ..