Ako na strie po užívaní kortikoidov?
Zdravím, viem že tu bola téma strie už miliónkrát, ale ja sa s tými čo mám neviem vyrovnať. Mám ich aj na miestach, kde som ani nevedela, že sa môžu objaviť. Užívam kortikoidy kvôli autoimunitnému ochoreniu. AJ som pribrala a neviem či schudnutím sa zmiernia, pretože je ich celkom dosť. Krémy to asi nič a procedúry sú momentálne niečo, čo finančne neprichádza do úvahy. Plus som slobodná a mužom sa to nepáči :D Viem, že to je povrchné asi mala by som byť rada, že žijem ale niekedy to je tak.
@eteew267 muž ktorý ťa bude ľúbiť, bude ťa ľúbiť aj so strismi
@zmrzlinka2021 Snáď sa mi podarí takého nájsť. 🙂
@eteew267 moj chlap ma strie a je chudy nad zadkom ako zacal v mladosti rychlejsie rast spravili sa mu. A ma ich doteraz nezmizlu len vybledli
Mne sa strie urobili v 16.rokoch. Stehná, v oblasti kolien zozadu (aj lýtka aj stehná) a na zadku. Po 2 tehotenstvách ani jedna stria na bruchu. Nechápem. Nikdy som nebola tučná a mám ich milión. Snažím sa obliekať, aby som ich vždy prekryla, no v plavkách sa necítim komfortne. Nikdy som sa s nimi nezmierila, no nezmením to. Chlapi to nikdy nebrali ako telesnú vadu😉. Nauč sa mať rada takú, aká si.
Mne sa strie urobili v 16.rokoch. Stehná, v oblasti kolien zozadu (aj lýtka aj stehná) a na zadku. Po 2 tehotenstvách ani jedna stria na bruchu. Nechápem. Nikdy som nebola tučná a mám ich milión. Snažím sa obliekať, aby som ich vždy prekryla, no v plavkách sa necítim komfortne. Nikdy som sa s nimi nezmierila, no nezmením to. Chlapi to nikdy nebrali ako telesnú vadu😉. Nauč sa mať rada takú, aká si.
@ika02 Tiež som sa čudovala na sebe kde všade sa môžu objaviť :D ďakujem

@eteew267 muž ktorý ťa bude ľúbiť, bude ťa ľúbiť aj so strismi