Ako pomôcť mužovi, ktorý sa bojí lekára?
Rodinný príslušník má vyšší vek a bojí sa navštíviť lekára - očividne prostata. Zasahuje to aj do iných vzťahov, keďže po vypití alkoholu sa niekedy stane nehoda a nechce sa o tom ani baviť. Aký prístup zvoliť, aby sme aspoň nejako pomohli? Keď nechce k doktorovi, tak aspoň dáke bylinky na zmiernenie týchto príznakov či častého močenia..
Treba ísť k lekárovi hneď ...neviete čo to je, je potrebné vyšetrenie, žiadne strachy, hanby, tam už toho videli dost
Radšej ísť ako potom ľutovať že je neskor. Muž ma kolegu a teraz na prostatu zomrel kolegov otec mal 57 rokov. Mal dlhodobo problémy bal sa a potom mu prišlo zle na srdce vzali ho do nemocnicie tam sa to zistilo ale už choroba bola vo 4 stadiu už sa nedalo nič.Radšej skoro ako neskoro.
Tu nie je problém strach ani prostata...
Jednej známej otec sa bál k lekárovi, krv v stolici a nakoniec 4. štádium rakoviny....už sa mu nedalo pomôcť. Takých prípadov je veľa. Vyšetrenie prostaty je ešte podľa mňa v pohode oproti gastru a kolonoskopii, ale keď to treba ...buďme radi, že máme také vymoženosti.
Jednoducho mu dohovoriť priamo, či čaká na 4. štádium rakoviny a zomieranie v bolestiach?

Nijake bylinky Ti tu nepomozu, este budes aj oddalovat mozno vazny problem. Akykolvek je "strach" velky, zodpovednost a uvedomelost u dospeleho chlapa co ma problemy, by mala prevazit. Ak nie, mozes sa aj na hlavu postavit.