icon

Ako pomôcť mužovi, ktorý sa bojí lekára?

14. mar 2025

Rodinný príslušník má vyšší vek a bojí sa navštíviť lekára - očividne prostata. Zasahuje to aj do iných vzťahov, keďže po vypití alkoholu sa niekedy stane nehoda a nechce sa o tom ani baviť. Aký prístup zvoliť, aby sme aspoň nejako pomohli? Keď nechce k doktorovi, tak aspoň dáke bylinky na zmiernenie týchto príznakov či častého močenia..

colsami
14. mar 2025

Nijake bylinky Ti tu nepomozu, este budes aj oddalovat mozno vazny problem. Akykolvek je "strach" velky, zodpovednost a uvedomelost u dospeleho chlapa co ma problemy, by mala prevazit. Ak nie, mozes sa aj na hlavu postavit.

marcellka32
14. mar 2025

Treba ísť k lekárovi hneď ...neviete čo to je, je potrebné vyšetrenie, žiadne strachy, hanby, tam už toho videli dost

alickapusinka
14. mar 2025

Radšej ísť ako potom ľutovať že je neskor. Muž ma kolegu a teraz na prostatu zomrel kolegov otec mal 57 rokov. Mal dlhodobo problémy bal sa a potom mu prišlo zle na srdce vzali ho do nemocnicie tam sa to zistilo ale už choroba bola vo 4 stadiu už sa nedalo nič.Radšej skoro ako neskoro.

sszuzu8
14. mar 2025

Tu nie je problém strach ani prostata...

mantilka
15. mar 2025

Jednej známej otec sa bál k lekárovi, krv v stolici a nakoniec 4. štádium rakoviny....už sa mu nedalo pomôcť. Takých prípadov je veľa. Vyšetrenie prostaty je ešte podľa mňa v pohode oproti gastru a kolonoskopii, ale keď to treba ...buďme radi, že máme také vymoženosti.
Jednoducho mu dohovoriť priamo, či čaká na 4. štádium rakoviny a zomieranie v bolestiach?