icon

Ako porozumieť výsledkom z echa srdca?

ojojoj
22. nov 2025

Dobrý večer vedel by mi niekto vysvetliť výsledky z echa srdca ? Ďakujem vopred

kristina2904
22. nov 2025

@ojojoj chát gpt

ojojoj
autor
22. nov 2025
@kristina2904

@ojojoj chát gpt

@kristina2904 dá sa mu veriť ?

kristina2904
22. nov 2025
@ojojoj

@ojojoj popísať lekárku správu zvladne

marek775
22. nov 2025

Ak mi posles alebo sem vypastujes (alebo prepises) diagnosticky zaver, vysvetlim ho. Napis aj, cintam mas kardiologicku diagnozu.

ojojoj
autor
22. nov 2025
@marek775

Ak mi posles alebo sem vypastujes (alebo prepises) diagnosticky zaver, vysvetlim ho. Napis aj, cintam mas kardiologicku diagnozu.

@marek775 ďakujem pekne

janickadr
23. nov 2025
@ojojoj

@marek775 ďakujem pekne

@ojojoj Vsetko su tam nevyznamne drobnosti, ktore nemaju vplyv na nejake tazkosti, ak teda tie su pritomne...

ojojoj
autor
23. nov 2025
@janickadr

@ojojoj Vsetko su tam nevyznamne drobnosti, ktore nemaju vplyv na nejake tazkosti, ak teda tie su pritomne...

@janickadr ďakujem veľmi pekne ,keď sa môžem opýtať posledný čas mám vysoký tep aj diastolicky tlak, mám to riešiť a ísť na kontrolne ekg? Tabletky na tlak neberiem

anonym_14529e
23. nov 2025
@ojojoj

@janickadr ďakujem veľmi pekne ,keď sa môžem opýtať posledný čas mám vysoký tep aj diastolicky tlak, mám to riešiť a ísť na kontrolne ekg? Tabletky na tlak neberiem

@ojojoj bezyznamne veci su v popise, datum kontroly urci ten kto ta na echo poslal alebo ti ho robil

janickadr
23. nov 2025
@ojojoj

@ojojoj Ak je opakovane vyssie diast.tlak ako 90, je vhodne to riesit (s obvodovnym lekarom). Nove ekg netreba...

taktotedanie
23. nov 2025
@ojojoj

@ojojoj neda

marek775
25. nov 2025
@ojojoj

@marek775 ďakujem pekne

@ojojoj mas defekt intraatrialneho septa (medzi predsienami) a velmi jemnu trikuspidalnu a mitralnu reguegitaciu, to znamena, ze tahom, resp. Nie stopercentnym dovieranim spominanych chlopni, sa ti cez dostava trosicka vypumpovanej krvi naspat, ale podla gradingu mas stupne 0 az 1, co je velmi mierny stav. Tvoj celkovy stav je kompenzovany, a vez zavaznych nalezov. Chce to pravidelne kontroly a viac ti povie pri kontrole lekar. Myslim si, ze na zaklade toho zaveru mozes byt pokojna.

ojojoj
autor
25. nov 2025
@marek775

@ojojoj mas defekt intraatrialneho septa (medzi predsienami) a velmi jemnu trikuspidalnu a mitralnu reguegitaciu, to znamena, ze tahom, resp. Nie stopercentnym dovieranim spominanych chlopni, sa ti cez dostava trosicka vypumpovanej krvi naspat, ale podla gradingu mas stupne 0 az 1, co je velmi mierny stav. Tvoj celkovy stav je kompenzovany, a vez zavaznych nalezov. Chce to pravidelne kontroly a viac ti povie pri kontrole lekar. Myslim si, ze na zaklade toho zaveru mozes byt pokojna.

@marek775 ďakujem veľmi pekne ❤️❤️❤️

marek775
30. nov 2025
@ojojoj

@marek775 ďakujem veľmi pekne ❤️❤️❤️

@ojojoj nemas za co, kedykolvek.