icon

Ako postupovať pri každodennej bolesti hlavy?

24. okt 2025

Ahoj ma niekto každodenne bolesti hlavy ale žiadne iné príznaky a zistili na MR nádor ? Aký bol ďalší postup po MR ?

sisamisaaa
24. okt 2025

Ahoj, neboj nič ti nenájdu. Ak všetky vyšetrenia boli v poriadku tak je to o strese. MRI bude v poriadku, každopádne daj si ho spraviť - len pre istotu. Keď si uvedomíš že si v poriadku, a že je to len symptóm z napätia a stresov, prestane to.

anonym_fcf5ca
24. okt 2025

Ten lekár čo na MR poslal , tak by mal navrhnúť ďalšie riešenie.

autor
24. okt 2025
@sisamisaaa

Ahoj, neboj nič ti nenájdu. Ak všetky vyšetrenia boli v poriadku tak je to o strese. MRI bude v poriadku, každopádne daj si ho spraviť - len pre istotu. Keď si uvedomíš že si v poriadku, a že je to len symptóm z napätia a stresov, prestane to.

@sisamisaaa je pravda ze mávam úzkosti ale boli by stoho také nepravidelne bolesti a každý deň ? Celý mesiac už ?

janka1224
24. okt 2025

Môže to byť aj migréna, určite MR treba aby sa nič nezanedbalo.

autor
24. okt 2025
@anonym_autor

@sisamisaaa je pravda ze mávam úzkosti ale boli by stoho také nepravidelne bolesti a každý deň ? Celý mesiac už ?

@anonym_autor bola som už aj na fyzio a tiež nepomohlo

sisamisaaa
24. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor áno, úplne v pohode aj rok vkuse, dokiaľ to človek bude riešiť, bude sa to diať. A ďakujem že si napísala aj o úzkostiach - to dáva logiku prečo tu píšeš otázku k nádoru. Ale neboj, vieš aká je malá šanca že tam máš nádor? Samozrejme - treba si dať to MRI, ale je omnoho, omnoho väčšia šanca že ti tam nič nenájdu ako že nájdu a keby aj našli niečo maličké, exitujú riešenia, tak sa skús trošičku upokojiť a dočkať si na výsledok. Potom si vydýchni - som v poriadku - a aj keď je to veľmi, veľmi ťažké sa upokojiť, nakoniec ani iná cesta nie je a je to aj pre tvoje dobro. Neboj, bude to dobré. Prešla som si tým.

autor
24. okt 2025
@sisamisaaa

@anonym_autor áno, úplne v pohode aj rok vkuse, dokiaľ to človek bude riešiť, bude sa to diať. A ďakujem že si napísala aj o úzkostiach - to dáva logiku prečo tu píšeš otázku k nádoru. Ale neboj, vieš aká je malá šanca že tam máš nádor? Samozrejme - treba si dať to MRI, ale je omnoho, omnoho väčšia šanca že ti tam nič nenájdu ako že nájdu a keby aj našli niečo maličké, exitujú riešenia, tak sa skús trošičku upokojiť a dočkať si na výsledok. Potom si vydýchni - som v poriadku - a aj keď je to veľmi, veľmi ťažké sa upokojiť, nakoniec ani iná cesta nie je a je to aj pre tvoje dobro. Neboj, bude to dobré. Prešla som si tým.

@sisamisaaa
@sisamisaaa joj ďakujem trošku si ma upokojila ak sa smiem spýtať čo ti pomohlo dať myšlienky doporiadku , ? 🙂

sisamisaaa
24. okt 2025
@anonym_autor

@sisamisaaa
@sisamisaaa joj ďakujem trošku si ma upokojila ak sa smiem spýtať čo ti pomohlo dať myšlienky doporiadku , ? 🙂

@anonym_autor To som rada 🙂 Hodne práce na sebe. Akože nebola to prechádzka ružovou záhradou, ja som tých symptómov mala čosi viac a tá úzkosť bola šialená... ale hlavne pochopiť ako funguje ľudský mozog, ako a prečo vyvoláva tieto symptómy. Ak vieš anglicky, pozri si na youtube kanál Pain Free You. Dan Buglio tam má množstvo informácii ale aj príbehov uzdravenia len tým že ľudia pochopili o čo ide. Prípadne Nicole Sachs, ona mala síce extrémne bolesti chrbta, ale princíp je ten istý.

alka777
24. okt 2025

@anonym_autor , mala som roky časté a silné migrény, pravidelné denné dávky Magnesium 500 +vitamín B , mi zázračne pomohli.

autor
24. okt 2025
@alka777

@anonym_autor , mala som roky časté a silné migrény, pravidelné denné dávky Magnesium 500 +vitamín B , mi zázračne pomohli.

@alka777 bola si aj na MR ?