icon

Ako povedať partnerovi, že mám mykózu?

esandkei
6. máj 2017

ahojte, fakt si neviem rady a prosím vás o pomoc, našla som si partnera o 12 rokov staršieho ako ja , nie sme spolu ani dlho , a spala som s ním 2x , druhý sex bol pre mna trosku bolestivejši lebo som bola suchsia ale potom to už bolo v poriadku. Na další deň som začala mat bolesti, pálenie a výtok tak som sla ku gynekológovi a zistil mi mykozu. Nikdy pred tým som týmto ochorením netrpela , a dal mi tabletku aj pre partnera. Strašne vás prosím o radu ako mu to povedať, proste cítim sa strašne zahanbene a nečisto.

Strana
z3
mandala77
Odpoveď bola odstránená
terezka1947
7. máj 2017

@esandkei necitala som diskusiue celu,iba prvu stranu-teda moja rada:
normalne mu povedz aky je problem-snad je dospely,pochopi to....kadeco sa stava
zbytocne sa nestresuj

obsadenemeno
Odpoveď bola odstránená
gagik
7. máj 2017

Tak ak mas problem povedat partnerovi o takej veci ako me mykoza, tak s nim hlavne nesexuj. Asi vas vztah nie je pripraveny a dostatocne hlboky na sex.

mandala77
7. máj 2017

@obsadenemeno som sa zľakla, že aj Teba upozornili.

Vraj: "Používatelia, ktorí nedodržiavali pravidlá a zneužívali toto fórum na ventilovanie osobných nevraživostí budú upozornení. A ak budú naďalej pokračovať v narušovaní diskusie nevhodnými príspevkami a vyvolávaní zlej atmosféry vo fóre, môžu byť aj sankciovaní."

Dotyčná si tu ventiluje osobnú nevraživosť voči minimálne trom osobám, ktoré prenasledovala v iných témach, sama označuje adminku, chudinka, že ubližujú jej, prenášalo sa to do viac diskusií a oni to riešia, že upozornia aj iné? Nick stále má, síce už bez fotky, možno sa stiahne, ale že budú upozornené iné osoby, ktoré len na to reagujú?
By som rada vedieť, ako máme voči takýmto osobám sa správať, koho kontaktovať, keď neodpovedajú na IP a ako to vôbec riešiť. Lebo to bola šikana včera na tie baby.

moni244
Odpoveď bola odstránená
obsadenemeno
7. máj 2017

@mandala77 ano, bola to sikana. Ved aj koli tomu som sa zapojila, lebo som nechapala, ze koli comu skace do inych.
No jo, poznas to, komu panboh nenadelil....atd, atd..... do mna uz tiez nejake skakali predtym, ale ja to riesim sarkazmom, takze ono im je tazko sa stazovat na nieco, co bud nechapu, alebo nevedia, si myslia ze som na ich strane...... 😇
Ach jo. Pocitam, ze sa s madam este stretneme v nejakej diskusii.

mandala77
Odpoveď bola odstránená
dankabodvanka
Odpoveď bola odstránená
obsadenemeno
7. máj 2017

@dankabodvanka no kedze si moje alter ego podla madam natalienky, nie je tvoja chyba, ale moja..... ja zobak nedrzim nikdy..... 😝

mandala77
7. máj 2017

@dankabodvanka no skôr zastávam názor, že treba komunikovať slušne a aj keď človeku sa niečo nepáči, dá sa to povedať citlivo, no ale každá sme iná. A bolo by to tu nudné a neveselé keby niektoré to neodľahčovali a podrezané jazyky neokorenili .-) Ale také sme my ženy. Ako hurikán 😉

bobulazelena
7. máj 2017

@lilyianka pises hluposti...
Tango nohavicky a prechod bakterii z analneho otvoru do vaginy sposobuje bakterialne zapaly. Mykoza je hubove ochorenie, ktore vznika premnozenim kvasiniek candida.
Takze sa ti to pletie.

dankabodvanka
7. máj 2017

@bobulazelena Hlavne, že sa robí múdra , presne ako Natália premúdrelá 😅
@obsadenemeno ale veď ani ja
@mandala77 Ona zase ostala nepotrestaná, hlavne, že to všetko zapríčinila

bobulazelena
7. máj 2017

@dankabodvanka ved to... zakladny rozdiel medzi kvasinkami a bakter.infekciou...
Ale konecne viem pre koho je urcena ta reklama na jeden ten pripravok, kde sa pani v reklame pyta, ci rozumieme svojej vagine 😂😂😂
Lebo nevieme rozlisit medzi tymito dvomi 😂

obsadenemeno
Odpoveď bola odstránená
bluka2
Odpoveď bola odstránená
obsadenemeno
Odpoveď bola odstránená
bobulazelena
Odpoveď bola odstránená
xxxxxnnnnn
7. máj 2017

Ahojte,

Druhýkrát zasahujem do tejto diskusie. Názov diskusie znie " Ako povedať partnerovi, že mám mykózu? ". Tak poprosím, aby ste prestali riešiť jedna druhú, aby ste sa prestali urážať. Zakladateľka diskusie Vás žiada o pomoc, o radu, nie o to, aby ste sa tu zosmiešňovali, urážali.

Tí, ktorí tu doteraz urážali a odbočovali od témy, už boli upozornení, resp. upozornení budú. Chápem aj tých,ktorí sa sťažovali cez IP. Odpovede cez IP už dostali.

Prosím venujte pozornosť Kódexu správania na stránke 👍
https://www.modrykonik.sk/rules-kodex/

Ak sa diskusia bude uberať nesprávnym smerom, uzamknem ju.

Prajem príjemné diskutovanie,

Ďakujem
Adminka fóra

obsadenemeno
Odpoveď bola odstránená
obsadenemeno
Odpoveď bola odstránená
mandala77
Odpoveď bola odstránená
obsadenemeno
Odpoveď bola odstránená
mandala77
Odpoveď bola odstránená
moni244
Odpoveď bola odstránená
sheila72
7. máj 2017

Mykóza je normálne ochorenie, ako príde, tak aj odíde. Ak je partner starší, mal by to pochopiť. Určite nie si jeho prvá (a možno ani posledná) :D Ak s ním budeš dlhšie vo vzťahu, aj tak mu to budeš musieť sem-tam povedať ;)

Strana
z3