icon

Ako prebieha MRI vyšetrenie kolena?

27lula06
21. máj 2025

Ahojte. Idem na Vás s otázkou o MRI kolená ..ako to prebieha prípadne dĺžka vyšetrenia ..ide sa do toho tunela hlavou dnu ?? Alebo nohami ? Mám z toho obavy ...

rozculena
21. máj 2025

budú ti robiť koleno,načo by ti tam dávali hlavu.Nechápem,čoho sa bojiš,ja som bola na hlavu aj na chrbticu,fajnovo som si tam zdriemla,najhoršie bolo to,že ma bolela chrbtica,lebo som sa nemohla pohnúť.
Inak sú aj také malé prístroje,kde dáš len nohu,ja som tak bola so zápästím

27lula06
autor
21. máj 2025
@rozculena

budú ti robiť koleno,načo by ti tam dávali hlavu.Nechápem,čoho sa bojiš,ja som bola na hlavu aj na chrbticu,fajnovo som si tam zdriemla,najhoršie bolo to,že ma bolela chrbtica,lebo som sa nemohla pohnúť.
Inak sú aj také malé prístroje,kde dáš len nohu,ja som tak bola so zápästím

@rozculena neviem či je dôležité riešiť moje obavy ...proste obavy mám lebo stiesneny priestor ....preto sa pýtam či do toho tunela pôjdem smerom nohami alebo hlavou ....

veselo_neveselo
21. máj 2025
@27lula06

@rozculena neviem či je dôležité riešiť moje obavy ...proste obavy mám lebo stiesneny priestor ....preto sa pýtam či do toho tunela pôjdem smerom nohami alebo hlavou ....

@27lula06 pojdes tam nohami, neboj. Naozaj sa nemas coho bat. Drzim palce nech je vsetko ok.

slniecko39
22. máj 2025

Ak máte klaustrofóbiu treba to spomenúť pred vyšetrením. Mali by sa to aj pýtať ale radšej to Vy spomeňte aby sa vedelo vopred 🙂

hytal
22. máj 2025

MRI kolena mi robili pred mesiacom. Dávajú do tunela iba nohu, nemusíš sa báť a vyšetrenie trvalo pár minút.

lulu2014
24. máj 2025

@27lula06 zvyknu davat hlavou dnu. Ale uplne kludne povedzte ze chcete ist nohami dnu. To nie je ziadny problem. Trva to cca 20min. Drzim palce🙂

andrejkag
24. máj 2025

@27lula06 tiež som sa bála Mri ale koleno mi robili nohami dnu, to som v pohode zvládla a nebolo to dlhé.