icon

Ako prebieha operácia obličkových kameňov?

2amalka22
28. dec 2023

Ahojte bol už niekto na operacii obl.kamenou ako to prebieha dakujem

lusa18
28. dec 2023

@2amalka22 nič strašné, možno hoďku so všetkým to trvalo, v narkóze.

2amalka22
autor
28. dec 2023

@lusa18 a den pred operaciou co tam musim byt co ti robyli ?a po operacii si nemala bolesti pri moceni strasne sa bojim

lusa18
28. dec 2023

@2amalka22 deň pred, tie také povinné vyšetrenia.Na druhý deň, som išla asi ako štvrtá, za hodinu som bola späť, nič ma nebolelo, akurát dávajú po operácii cievku, divný pocit ale nič strašné.Ráno to vybrali,ani neviem ako, necítila som nič.Na tretí deň som išla domov a tuším po tuxdni6mi vybrali stent.To bola tiež pár minútová záležitosť.Kamienok mi dali domov, asi suvenír 😁

2amalka22
autor
28. dec 2023

@lusa18 och no dufam ze to bude ok a kde si bola operovana

lusa18
28. dec 2023

@2amalka22 v BB v Rooseveltovej nemocnici. A najprv mi chceli dať lumbalku,ale odmietla som. Bola som sama na aute, tak som chcela mať nohy v pohode, kvôli šoférovaniu 🤷😁 Lebo raz som už lumbalku mala, necítila som sa isto.

2amalka22
autor
28. dec 2023

@lusa18 aha dobre vediet dakujem troska si ma ukludnila lebo ja uz od septembra panikarim operaciu mam 18januara a momentalne mam stent a tem mi dava zabrat posledne dni je to strasne bolestive uz by som to chcela mat za sebou

lusa18
28. dec 2023

@2amalka22 neboj naozaj nič strašné to nie je 😉 také trošku nepríjemné, ale dá sa to v pohode zvládnuť. Ja som sa tam sama doviezla aj odviezla. Potom daj vedieť ako 😉

2amalka22
autor
28. dec 2023

@lusa18 tak hadam to prezijem aj ja a este raz dakujem

helala1
3. jan 2025

@lusa18 ahoj prosím ťa ako dlho si bola po zákroku na PN ja mám stále taký divný pocit všetko má bolí mňa neuspeli ale dali lumbalku, nechcela som to ale nepomohla som si.

2amalka22
autor
3. jan 2025

@helala1 ahoj ja som po operacii marodovala este asi 4m po vybrati stentu som dostala zapal moc.ciest a to bolo na dlho

lusa18
3. jan 2025

@helala1 nebola som na PN, ale mala som v pohode prácu, kancelársku, keby som mala vtedy náročnú manuálnu prácu,tak by som PN bola urcite.Ja som dokonca chodila aj na ľahšie túry, doma som v pohode fungovala.Stent som mala v sebe pred operáciou čosi vyše mesiaca tuším a po operácii týždeň.

2amalka22
autor
3. jan 2025

@lusa18 aha no ja pred operaciou som mala stent 3m a po 1mesiac ja som bola na pn aj ked sedim v kancli nechcela som nic podcenit

helala1
4. jan 2025

@2amalka22 dakujem

helala1
4. jan 2025

@lusa18 dakujem

helala1
12. apr 2025

@lusa18 tak to si mala dobré ja som bola len umrtvena a bolo to hrozne

slavka1988
27. aug 2025
@2amalka22

@lusa18 aha dobre vediet dakujem troska si ma ukludnila lebo ja uz od septembra panikarim operaciu mam 18januara a momentalne mam stent a tem mi dava zabrat posledne dni je to strasne bolestive uz by som to chcela mat za sebou

@2amalka22 ahoj prosím ta ako to celé prebiehalo koľko si ostala v nemocnici