Ako prebieha rozkvapkanie očí u očnej?
Ahojte zajtra ma čaká rozkvapkanie oci u očnej. Ako to prebieha prosím? To nebudem vidieť alebo? Koľko to trvá kým sa to vráti späť. Ďakujem
@stela567 kvapnu ti take neprijemne stiplave kvapky do oci, chvilu pockas, rozsiria sa ti zrenicky a na sietnicu bude dopadat viac svetla, oci budu citlive na svetlo, ale normalne budes vidiet, max trochu rozmazane, lebo budes mat oslabene svaly, ktorymi sa zaostruje. Mne naposledy rozkvapkavali v auguste, myslela som, ze netrafim z jednej budovy do druhej v tom slnecnom pocasi bez slnecnych okuliarov 😅 inak je to ok, ale teda slnecne okuliare si vezmi
Dobre a prosím koľko trvá ten stav rozmazaneho videnia? Ide somnou muž. Bude šofér. Okuliare slnečné si zoberiem.
Raz som nevidela skoro vôbec, ani náhodou som nemohla šoférovať. Nevidela som poriadne 10m pred seba. Druhýkrát som nešoférovala, ale dalo by sa. Čiže nie je to vždy a u každého rovnaké.
Raz som nevidela skoro vôbec, ani náhodou som nemohla šoférovať. Nevidela som poriadne 10m pred seba. Druhýkrát som nešoférovala, ale dalo by sa. Čiže nie je to vždy a u každého rovnaké.
@thereisabear kolko trvalo kým sa to dalo normálu?
@stela567 ja som do večera videla rozmazane. Synátor mal zväčšenú jednu zreničku tri dni.
@stela567 asi 2, max 3 hodiny.
U každého je to inak, ja mám vyššie dioptrie ja som veľmi zle videla, určite by som nezvládla šoférovať. U teba to možno bude iné. Niektorí to zvládnu.
Dobre a prosím koľko trvá ten stav rozmazaneho videnia? Ide somnou muž. Bude šofér. Okuliare slnečné si zoberiem.
@stela567 niekomu 2-3hodiny niekomu cely den

Budes vidiet rozmazane. Ja som po polhodine odsoferovala domov.