icon

Ako prebieha rozkvapkanie očí u očnej?

stela567
9. jún 2025

Ahojte zajtra ma čaká rozkvapkanie oci u očnej. Ako to prebieha prosím? To nebudem vidieť alebo? Koľko to trvá kým sa to vráti späť. Ďakujem

petulda333
9. jún 2025

Budes vidiet rozmazane. Ja som po polhodine odsoferovala domov.

erinka90
9. jún 2025
@petulda333

Budes vidiet rozmazane. Ja som po polhodine odsoferovala domov.

@stela567 mne rozkvapkavali minimalne uz 3x, stale rozmazane videnie, ale neodsoferovala by som. A cely den az do vecera som mala oco citlive na svetlo.

tetapetra
9. jún 2025
@erinka90

@stela567 mne rozkvapkavali minimalne uz 3x, stale rozmazane videnie, ale neodsoferovala by som. A cely den az do vecera som mala oco citlive na svetlo.

@erinka90 so slnečnými okuliarmi to dáš

anavixy
9. jún 2025

@stela567 kvapnu ti take neprijemne stiplave kvapky do oci, chvilu pockas, rozsiria sa ti zrenicky a na sietnicu bude dopadat viac svetla, oci budu citlive na svetlo, ale normalne budes vidiet, max trochu rozmazane, lebo budes mat oslabene svaly, ktorymi sa zaostruje. Mne naposledy rozkvapkavali v auguste, myslela som, ze netrafim z jednej budovy do druhej v tom slnecnom pocasi bez slnecnych okuliarov 😅 inak je to ok, ale teda slnecne okuliare si vezmi

stela567
autor
9. jún 2025

Dobre a prosím koľko trvá ten stav rozmazaneho videnia? Ide somnou muž. Bude šofér. Okuliare slnečné si zoberiem.

thereisabear
9. jún 2025

Raz som nevidela skoro vôbec, ani náhodou som nemohla šoférovať. Nevidela som poriadne 10m pred seba. Druhýkrát som nešoférovala, ale dalo by sa. Čiže nie je to vždy a u každého rovnaké.

stela567
autor
9. jún 2025
@thereisabear

Raz som nevidela skoro vôbec, ani náhodou som nemohla šoférovať. Nevidela som poriadne 10m pred seba. Druhýkrát som nešoférovala, ale dalo by sa. Čiže nie je to vždy a u každého rovnaké.

@thereisabear kolko trvalo kým sa to dalo normálu?

sella38
9. jún 2025
@stela567

@stela567 ja som do večera videla rozmazane. Synátor mal zväčšenú jednu zreničku tri dni.

thereisabear
9. jún 2025
@stela567

@stela567 asi 2, max 3 hodiny.

estellas
9. jún 2025

U každého je to inak, ja mám vyššie dioptrie ja som veľmi zle videla, určite by som nezvládla šoférovať. U teba to možno bude iné. Niektorí to zvládnu.

taktotedanie
10. jún 2025
@stela567

Dobre a prosím koľko trvá ten stav rozmazaneho videnia? Ide somnou muž. Bude šofér. Okuliare slnečné si zoberiem.

@stela567 niekomu 2-3hodiny niekomu cely den