icon

Ako prekonať depresiu a panické ataky bez liekov?

adelka112
15. apr 2025

Zdravím vás, prosim vás môžte mi napísať prosím vás ako ste sa dostali úplne von z depresie s panickych atakov?
Liečim sa už rok ale stále to nieje ok 🙏
Zvládol niekto z vás skoncovať stym aj bez liekov?
Chcem začať žiť poriadne hlavne chcem žiť bez strachu ísť všade bez problému😢
Vopred vám ďakujem❤️❤️

martinmmartin
16. apr 2025

lieky liecia iba priznky le na vyliecenie potrebujes odstranit pricinu

evickuska
16. apr 2025

@martinmmartin dovolim si nesuhlasit...

nelca0510
16. apr 2025

@adelka112 z depresie skús psychológa - intenzívne stretávanie sa a riešenie príčiny

adelka112
autor
16. apr 2025

@nelca0510 nemám psychológa mala som paru video hovorov ale to boli také otázky či si chcem ublížiť atd. a zlozili

vodana
16. apr 2025

Ahoj, vyskúšaj... je výborný 🙂 https://www.martinlajprik.sk/

nelca0510
16. apr 2025

@adelka112 tak smer dobrý psychológ.

irusa
16. apr 2025

trvalo to 6 rokov...kým sa mi stav zlepšil - bez akýchkoľvek liekov. prehodnotila som svoje zmýšľanie a odstránila príčinu resp. eliminovala som podnet, ktorý mi to spôsoboval

evickuska
17. apr 2025

@irusa to si mala obrovske stastie 💯

akvi
17. apr 2025

@adelka112 zvládla som úzkosti a panicke ataky bez liekov, pomocou terapií. V terapii som zistila príčinu, spúšťače a naučila sa spracovať atak za sekundu, keď náhodou nejaký prišiel. Už roky som ok, občas cítim, že by nejaký mohol prísť, ale okamžite spracujem, v mojom prípade to bolo až neuveriteľne jednoduché.

adelka112
autor
18. apr 2025

@irusa ahoj ako si prosim zistila príčinu ja ju neviem nájsť aby som Soňu mohla skončiť

adelka112
autor
18. apr 2025

@akvi wauu tak to je super že si v poriadku som veľmi dáta❤️❤️❤️terapia určite pomáha ale umne nepomohla stále keď sme mali rozhovor tak bol od nej samé. Otázky ci si nechcem ublížiť a to bolo všetko

akvi
19. apr 2025

@adelka112 no to je to, že terapia, ktorú ti bežne poskytne naše zdravotníctvo je nanič. Ja som bola na regresnej terapii a tam mi stačilo jedno sedenie. Najlepšie zainvestovanych 50 eur a hodina času v mojom živote.

adelka112
autor
20. apr 2025

@akvi vskusim si niečo vyhľadať…žijem v zahraničí je to ťažšie s doktormi ako na sk. Ale ďakujem pokúsim si niečo vyhľadať

rose1803
14. máj 2025
@akvi

@adelka112 no to je to, že terapia, ktorú ti bežne poskytne naše zdravotníctvo je nanič. Ja som bola na regresnej terapii a tam mi stačilo jedno sedenie. Najlepšie zainvestovanych 50 eur a hodina času v mojom živote.

@akvi Môžem bližšie info na tú regresnú terapiu? Dík

akvi
14. máj 2025
@rose1803

@akvi Môžem bližšie info na tú regresnú terapiu? Dík

@rose1803 pisem spravu