icon

Ako prekonať prehodený deň s nocou?

amajlik
28. júl 2025

Zdravím Vás. Je to možno blbé, ale takéto veci majú bábätká ☺️ no ja už viac ako rok, skoro dva to mám. V noci vôbec nespím a ak tak strašne málo, a potom to cez deň dospávam, takže nie som schopná nič robiť. Hoci ani veľmi nemôžem pre bolestí....som na invalidnom dôchodku. Mám viacero zdrav.problemov. a aj dosť liekov beriem. Rozmýšľam či aj z toho z liekov to všetko nemôže byť. Aj som dostala od lekára liek na spanie po ktorom zaspím, ale aj tak potom ďalej spím cez deň. Takže či vezmem či nie liek na spanie tak cez deň spím. A aby som nezabudla beriem FENTANYL Transdermálne náplaste a môže to byť ale od toho ale už dlhšie si to lepim ten FENTANYL a nebolo to tak...naozaj neviem.
Nepoznáte niekoho kto by mi s tým vedel pomôcť? My sme boli so synom pred 25r. lebo vždy plakal, za jednou babkou a ta ho prehadzovala cez niečo už nepamätám...a poviem pravdu že sa polepšilo 🤷‍♀️ tak či niečo také lebo ja už neviem a chytám sa každej slamky. Nie je to ok.keď cez deň spím a potrebujem niečo robiť a tak. Ak mi viete poradiť, pomôcť budem Vám veľmi VĎAČNÁ 🙏

anonym_eef3be
28. júl 2025

@amajlik toto ti nikto neprehodí, len ty sama musíš. Nasilu cez deň nejako funguj aby si sa unavila a mohla večer spať. Jasné, že keď cez deň spíš, tak v noci nemôžeš. Aj cez bolesti sa choď von prejsť, na čerstvý vzduch a funguj. Nemá zmysel skúšať nejaké ďalšie lieky alebo prehadzovanie cez niečo, čo nevieš čo bolo.

amajlik
autor
28. júl 2025
@anonym_eef3be

@amajlik toto ti nikto neprehodí, len ty sama musíš. Nasilu cez deň nejako funguj aby si sa unavila a mohla večer spať. Jasné, že keď cez deň spíš, tak v noci nemôžeš. Aj cez bolesti sa choď von prejsť, na čerstvý vzduch a funguj. Nemá zmysel skúšať nejaké ďalšie lieky alebo prehadzovanie cez niečo, čo nevieš čo bolo.

@anonym_eef3be ja viem že máš pravdu, ale ja som chronický pacient a som rada ak sa pohybujem po byte...