Ako prestať s fajčením navždy?
Prestali ste s fajčením,alebo pokúšate sa o to? Uvítam akékoľvek vaše skúsenosti,poznatky,tipy ako prestať s fajčením,alebo ako sa vám to podarilo.
@johanko ja si myslim ze ide aj dost o ten ritual, resp u mna o to rozhodne slo...ten pocit, vyjst si na balkon, zapalit si, drzat tu cigaretku v ruke, potahovat....skratka vsetko s tym spojene...na tych par minut nic ine neriesit.....mna viac tahalo to ako nikotin...a moja osobna rada je ta ze zmensovat davky takmer nikdy nepomaha, skusala som a vidim to aj teraz na sestre, kolkokrat mi hovorila ze znizuje davky a su tomu uz dva roky a stale fajci a ja mam pocit ze rovnako....za mna zabera jednoznacne s tym narazovo seknut raz a navzdy, ak svoju partnerku milujes, rob to hlavne pre nu, o to viac ak je nefajciarka....da sa to, ver mi...drzim palce
@sash37 Ja viem,že sa to dá.Každý kto prestal s akoukoľvek drogou,tak je u mňa veľký frajer.Koľkokrát dá sa povedať,že fajčím zbytočne.Idem do mesta ,tak pred odchodom si zapálim.Prídem do mesta,tak vystúpim z auta,tak samozrejme,že opäť cigaretka,no od odchodu po príchod do mesta ubehne len cca 10 minút,no ja si to neuvedomujem.
@johanko Privela to rozoberas. Ak chces prestat, prestan. Bez reci, biorezonancie, naplasti, blbosti, nezapal si, cigarety vyhod do zachodu. Najtazsie su prve 3 hodiny, potom ta kazda minuta motivuje. Nic viac nefunguje. Ziadne spekulovanie o zredukovani, ziadne "ak pojdem tam, pomozu mi." Nikto ti nepomoze, len ty sam mas moc nad tym, ci si zapalis. Nepouzivaj vyhovorky, ze si to neuvedomujes. Samozrejme, ze si to uvedomujes, inak by si si nezapalil. Ked nebudes mat cigarety, tak si nezapalis.
Vela stastia.

Ľudia závislí na nejakej droge,to je jedno akej,nie sú schopní racionálne uvažovať.Hoci vedia,že je to zlé,škodlivé,no i tak s tým neprestanú