Ako pribrať?
Ahojte som 14 mesiacov po pôrode. Moja vaha po porode bola 56kg nakolko mam len 158cm bola som okruhlejsia a chcela som schudnut. Zacala som menej jest a schudla som na 51 kg. Bola som spokojna no stratila som chut do jedla a stale chudnem uz mam len 45kg.
Chcela by som pribrat tych 5-6kg no nemam chut do jedla. Poradtemi nieco co mi vrati chut do jedla alebo lieky ktore mi pomozu pribrat. Za odpovede ďakujem
@papywest Ale keď si začala cvičiť vo fitku, tak si uvedom, že musíš začať aj normálne jesť! Alebo ako si to predstavuješ? Celý deň hladovka a ešte sa ísť doraziť cvičením?!
Prepáč tie výkričníky, ale neurobila si dobré rozhodnutie. Cvičiť áno, ale až potom, ako sa začneš normálne plnohodnotne stravovať počas každého jedného dňa. Teraz si urobila len ďalší krok smerom ku chudnutiu.
Pozor, nárast svalovej hmoty zrýchľuje metabolizmus...
Ja mám 155 cm a mám 41-45kg (vždy sa to mení a zasekne na jednom z týchto čísel XD) môj problém, že neviem pribrať je taký, že aj keď som hladná tak nejem lebo doma varia vždy to čo mi nechutí (už si myslím či to nerobia naschvál) keď im to poviem tak mi odvrknu, že navar si sama... Tak čo im mám povedať???
@n1kt0 koľko máš rokov? Prečo by ťa niekto mal učiť variť? Veď keď vyrastáš v rodine, hádam vidíš, ako sa jedlo pripravuje a čo-to si odpozerala. Moja 15-ročná dcéra si jedlo dnes varila sama. A ak si z vlastného nezáujmu nič neodpozerala, tak si jednoduché recepty vygoogliš aj sama a sama aj uvaríš. A nezabudni si po sebe umyť riad!

tak potom napís ci to pomáha 😉