icon

Ako pribrať?

14. júl 2022

Ahohte ženy idem si po radu.Veľa z vás tu rieši dilemu ohľadom váhy ja mam zas problém ,že som celý život bola chudá znamena to ,že som nosila čislo S a nakoľko som nízka tak som s tym nemala ja ani okolie problém lebo aom bola akurát.Po pôrode a počas starania sa o dcérku idem s kg dole.Nemam ani čast jesť kedže mala ma neustále zamestnáva.Chcem sa opýtať či existujú nejaké vytamíny alebo čokoľvek mozno aj na podporu chuti.Užívala som jeden čas peritol pribrala som ale ostala som az závisla na nom tak uz nikdy viac B12 boli niekedy vo fotme injekcii tak si pamätám ze ako dieta som och brala ale nepoznáte niečo iné overené čo fakt ponáha nechcem zazraky ale aspoň keby som 5kg pribrala.Potrebujem to pripadám si ako nejaké 10ročné dieťa s mojou postavou.

ms_green
14. júl 2022

No v prvom rade nemôžeš "nemať čas jesť". Sestra mala podobné problémy ale čo jej pomohlo udržať zdravú váhu (pribrala 5 kíl) bolo doslovať mať rozpis hodín kedy jesť a striktne ho dodržiavať. Vyvážená strava a išlo to pekne hore. Vynechávaním jedál si naozaj len uškodíš. 😔

autor
14. júl 2022

@ms_green to viem a preto s tym chcem niečo robiť.Nenašla som si ešte systém popri malej .Mne chuti jesť a ja som vkuse hladná len proste nemam čas si sadnuť a v kľude sa najesť.

bilancia
14. júl 2022

vela jest a posilovat (svalova hmota) 🙂 inak to nepojde

ms_green
14. júl 2022

Rozumiem, že pri malom bábätku je toho veľa ale aspoň to vyskúšaj. Doplnky ti určite nepomôžu viac ako kvalitná strava.

laura164
14. júl 2022

Vieš čo, ráno si daj krupicovu kašu alebo veľa vločiek s mliekom. Potom pred spaním tiež. Ale musíš jesť raňajky, obed aj večeru, medzitým ovocie aj s dcérkou. Ja som tiež veľa schudla po pôrode na 47 kg, pomaly ako dcéra bola väčšia, tak som začala aj cvičiť a viac jesť, lebo predtým som tiež nestíhala

meli888
14. júl 2022

Ja som mala 47 kíl a nemala som vôbec chuť do jedla tak mi doktorka predpísala nutridrinky a po nich mi začalo viac chutiť jesť a pribrala som na 65 🙂

autor
14. júl 2022

@meli888 ako sa volaju tie nutridrinky?

autor
14. júl 2022

Ďakujem vám ženy vyškušam vaše rady😊

meli888
14. júl 2022

To je ich názov Nutridrink 🙂 majú buď jahodové , banánové a čokoládové myslím 🌝

loliki
14. júl 2022

Daj si vyšetriť štítnu žľazu. Tam sa môže tiež vyskytovať chudnutie pri zlej funkcii.

autor
15. júl 2022

@loliki po zdr. Stranke mam vsetko v poriadku mam to aj v genetike mamka je chudučka a uz sa mi vela krat podarilo pribrat a zase schudnut no faktory boli skor stres,vycerpanost a teraz dieta.

loliki
15. júl 2022

Tak musíš robiť ako kvočka s kuriatkami. Zobkať potroške, ale často. 🙂 Nezabúdaj na Mg a B komplex.

duratlicka
16. júl 2022

Mne pomohlo plnotucne mlieko, ale take echt smotanove aspon pol litra denne. Mam rovnaky problem. Mam 184cm a 70kg, telesny tuk takmer nulovy. Hapruje potom aj ms, aj psychika. Ludia si myslia, ze chudy clovek, stastny clovek, ale tak to nefunguje.

autor
18. júl 2022

@duratlicka presne.Závidim žená ktoré maju plnšiu postavu a môžu obliecť hocičo a sadne im to a ja pomaly pri mojej váhe a výške obchádzam oblečenie pre dospelých a nakupujem v detskom oddelení

duratlicka
25. júl 2022

Pekne ukážu tričká s nariasením na prsiach. Vtedy nie je vidno, že som ako vešiak 😁

eli263
19. sep 2023
Používateľ eli263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eli263.

Ahoj ako dlho si užívala Peritol že si pribrala?

autor
22. sep 2023

@eli263 ahoj pár mesiacov, kým som nezačala sama pravidelne jesť, no potom som sa stala na peritole závisla nedokázala som vypiť ani len vodu bez toho aby som užila tabletku.Takže uz nikdy viac.

eli263
23. sep 2023
Používateľ eli263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eli263.

Tak ho mám užívať ďalej? Užívala som ho 3 týždne ale nevidela som výsledky bola som skôr podráždená a ospala tak som ho vysadila možno nie je dobré vážiť sa každý deň aj Z toho mám stres

autor
24. sep 2023

@eli263 Ja som po peritole spala jeden den po uziti jednej tablety kedze som chodila do prace nemohla som si dovolit spanok na obed napr. Ja som zmenu videla uz po mesiaci ale zmenu v tom ze som jedla viac chutilo mi jest.Jedla som vecer, budila som sa na to ze som hladna v noci .Ale vysledok na vahe som vida mozno az po pol roku a to tiez nebolo extra pribratie.Kebyze zacnem uzivat opät peritol, tak by som zacala po polovicke aby som tolko nespala brala by som ho len do doby kedy by som realne videla ze jem ovela viac ako predtym a potom by som s uzivanim ponaly prestala napr. By som ho brala kazdy druhy den atd.Neda sa pribrat z dna na den a stresovat sa cislom na vahe.Kazdy sme iny toto je moja skusenost vy mozte mat ine ucinky.