icon

Ako pribrať?

eli263
18. sep 2023
Používateľ eli263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eli263.

Ahojte chcela by som sa opýtať ako by som pribrala užívala som Pangamin a teraz užívam Peritol a zatiaľ nič raz mám 59 kg raz 58,5kg chcela by som aspoň na 61kg vážim sa skoro každý deň a stále nič práve menej bola som aj na krv všetko Ok poradíte mi? Asi by som sa nemala vážiť každý deň

Strana
z2
asocial
19. sep 2023

@eli263 prepáč,nemáš. Niekto, kto sa váži každý deň a tvrdí, že musí pribrať a dopuje sa liekmi, nie je ok. Môže to byť tak, že.potrebujes počuť, že si chudá, alebo neviem.nie, nie si chudá. Nemusíš pribrať. Mám 170 cm, okrem tehotenstva som nikdy nemala nad 50 kíl. Až teraz po 40ke.mam.53 (pribrala som to za dva mesiace) a čo veríš a či nie, mám brucho aj zadok. Takže nemusíš priberať. Jedine, že chces získať nejakého muža, ktorému sa.pacia oblejšie tvary

eli263
autor
23. sep 2023
Používateľ eli263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eli263.

@asocial vôbec nechcem zaujať muža som vydatá a mám 2 deti len chcem pribrať na Tom není nič zlé že chcem

Strana
z2