Ako pribrať?
Ahojte
Chcela by som sa spytat , či ma niektorá z vás tiež problém pribrať a ako ste postupovali alebo čo vám pomohlo 😒 Mam 22r. moja výska je 153cm , vazim 42kg ☹ a mam 2 deti .....
on-line test BMI my vyšiel 17,9 cize podvaha ... jem podla mňa strašne veľa aspoň dosť nato aby som vazila viac ako 42kg a nie a nie pribrať .... nepoznáte alebo nemáte odskusane niejake vitamíny alebo niečo podobne čo vám pomohlo ? ☹ vopred Dakujem za rady
@ktochytavzite ouuu tak to obdivujem.ja as za svoju hambim.ked som mala 52 lady ci nejem a teraz je to horsie. Vsetko namne visi
@silvikaaa Ja ti napíšem len toľko, že pokiaľ máš často psychický stres, tak práve preto nevieš pribrať. Ja som 28 rokov bola vychudnutá, bolo mi stále zle, až keď som odišla z domu (z nie práve najlepšieho rodinného zázemia), až vtedy som začala priberať. A ty keď máš detičky...tak vieš no...stále v pohybe, stres....od B12 by ti malo začať viac chutiť jesť, otázka je či stíhaš pri deťoch jesť plnohodnotnú stravu, polievky, kaše, prívarky....mäso atď...😕
a už keď B12 tak od webber naturals methylcobalamin 1000
Ja som uzivala Pangamin.
@silvikaaa no ale ved si malička, tak by si nemusela až tak zle vyzerať. Ja mam 169 a 50 kíl a to už fakt dosť blbo vyzerá. Chudé nohy, prsia fuč 🙂

No to asi anorekticka je