icon

Ako pribrať na váhe?

petramarcelkova
5. nov 2018

Ahoj dievčatá.Potrebovala by som poradiť ako priberiem.Mám 32 rokov a vážim iba 45 kg.Cítim sa ako dievčatko a už sa nemôžem naseba poriadne pozerat v zrkadle.Všade samé rady ako schudnúť,ktorá diéta je účinnejšia ,ale nič pre opačné prípady,teda ako pribrať.Vraj sú aj niejeké prášky volajú sa Gainer nemá niekto náhodou skúsenosť snimi?Som ochotná skúsiť hocičo aby som pribrala aspoň zopár kíl.Dakujem za každú radu

benit
5. nov 2018

Tak v tvojom veku som mala 42. Potom 40 a zistila sa celiakia a konecne mam po 5 rokoch diety aj 47. Takze genetika je asi svina. V tomto pripade bud rada. Viem o vom pises. Aj ja s tym bojujem cely zivot. Vzdy pred letom proberam do plaviek. 😂Ale ten druhy boj je asi horsi. Aspon mozes aj o pol noci slaninku a kolacik. 😊

pajinka91
5. nov 2018

Som na tom rovnako, väčšinou to už okrem problémov pri nakúpe oblečenia neriešim. Gainer som chvíľu pila (ak myslíš prášok do mlieka pre športovcov), ale zmenu som nezaznamenala, chutí to ako presladené kakao a človek už potom naozaj nie je hladný 😆

grandzero9
5. nov 2018

podla mna by bolo na mieste keby si sa poradila s nejakym vyzivovym poradcom alebo tak, ten by ti mohol vediet pomoct, poradit v tomto smere ako pribrat a hlavne pribrat zdravo. Lebo pchat do seba nejake nezdrave nezmysly, len skrz pribratie nie je najrozumnejsie. Myslim, ze viac bielkovin, maska a pojde to 🙂

asia83
5. nov 2018

@petramarcelkova Skúste tabletky Pangamín. Bože, keby som ja mala taký problém a bola pritom zdravá... Ach.

mon29
5. nov 2018

@petramarcelkova ahoj..velmi dobre ti rozimiem, aj s tou zenskostou.. v skolke pri ostatnych mamickach sa citim ako 16 rocna roztlieskavacka ktoru nabuchal nejaky chalan za telocvicnou... mavala som okolo 45kg. potom som schudla na 41 a nedokazala som pribrat 2 roky... teraz mam 46kg.. este aspon 4 by som chcela.. a podarilo sa mi to takto:
1.sla som za dietologickou, tam.mi urobili profil, zvysili mi tuk v strave , pravidelnost, ale musela som si varit sama, aj pisat si nastavovat aby som mala dostatok kcal. velmi mi pomohla stranka:kaloricke tabulky.sk.. tam si zadas vsetky potraviny ,vypocitaj si tam bazalny metabolizmus a ten nastav aspon o 200 viac..to ti urobi 500g na tyzden hore..
2. cvicit svalove ..teda trener a posilka, ktory da pozor aby si nechudla a dietolog ti upravi stravu k sportu..
5kg pribrala za cca 6 mesiacov, a az teraz mi dietalogicka odsuhlasila cvicenie, ked tuk mam uz v norme..cvicenie minimalne pocitaj tiez na min.6 mesiacov.
vela zdaru..

mon29
5. nov 2018

@petramarcelkova este som zabudla..ze ak mas svaly a tuk v norme.. tak len si zvyknut ze si krasna mlada a stihla🙂

tyrkysova_kobyla
6. nov 2018

Ja som posledne roky mala stale 53 kg pri 170 cm, naposledy vaha ukazovala 58 kg, stacilo mi zrat a nehybat sa 😂

lizardd
6. nov 2018

Jediná vec, ktorá mi pomohla k pribratiu bola posilovňa. Stále som veľmi chudá, ale aspoň som pribrala 2kg.

dorotelka
6. nov 2018

Úprimne Vám v dobrom závidím. Radšej 45 kg ako 77 kg pri 171 cm.

barborkabar
16. nov 2018

@dorotelka nie je si myslím, čo závidieť, je oveľa ťažšie pribrať a mám tiež jednu kamošku, čo s tým má fakt problém, má depky z toho, že sa jej nedarí pribrať, pretože aj oblečenie si pomaly musí v detskom oddelení kupovať, hovorí, že radšej by mala väčší zadok, široké stehná ako takto, každá chceme to, čo nemáme

dorotelka
16. nov 2018

@barborkabar ano, každá minca má dve strany...

zuzubb007
16. nov 2018

podľa mňa stačí sa trošku s prepáčením prežierať, poznám jednu babu čo vravela ja furt jem a furt som ako špageta chudá, no áno jedla furt ale tie porcie že kopček ryže na obed a už som plná, čokoláda, keksíky a normálne jedlo a hneď budete tučnejšie, neverím, keď má niekto kalorický príjem 3000-4000 kalorii že nazačne priberať

tyrkysova_kobyla
16. nov 2018

@zuzubb007 suhlasim s tebou 🙂
Ja som mavala 53 kil, v septembri sme boli na all inclusive dovolenke, 7 dni 5x denne pooooooriadne porcie jedla, ale mali sme aj kazdodenny pohyb, a zrazu sup 58 ani som nevedela ako, dokonca to ani vidiet nebolo, lebo sa to pekne rovnomerne rozlozilo 😉
Takze ak vela jete a nepriberate, znamena, ze stale jete malo 😁