Ako riešiť abráziu zubov u detí?
Ahojte dnes som bola so synom 5 ročným u zubarky a že má výraznú abraziu zubov naliehajú mu horné na spodné to sú ešte mliečne ale že ak mu aj trvalé tak nárastu tak nás pošle na ortopédiu bližšie mi nechcela povedať že má nechce strašiť prosím ako sa to rieši mám riadny stres z toho
Lepsie ak mu daju zuby do poriadku kym rastie ako by o nich prisiel na zaciatku dospelosti kvoli tom, ze mama mala stres... Ci?
@viestta nie ja proti strijceku nemám nič aj ja som mala ale keď to tak povedala že na ortopédiu a že mi ani nechcela povedať ako sa to robí aby ma nevystradila tak to má vystrašilo viac ja už som si predstavovala nejakú zložitú operáciu chrupu 🙈🤣
A neprepocula si? Bud to bola ortodoncia co je celustna ortopedia, urcite tym nemyslel ortopeda, co riesi kolena a lakte. A ano, riesi sa to v nevyhnutnych pripadoch aj operacne, ale to uz fakt musi byt zavazna deformita
@viestta no ona povedala ortopéd určite. Preto má vylákala lebo keď som sa pýtala ako sa to robí jej odpovedzte na nechce strašiť stačilo povedať strojček toto mi prišlo ako keby my išli rezať všetko tá jej reakcia

na celustnu ortopediu...ak ma zly zhryz, bude nosit strojcek, nic strasne...