Ako riešiť agresívne správanie a umiestnenie na psychiatriu?
ako dostať človeka na psychiatriu je to nebezpečná osoba ale vybusna velmi nevieme ako ju tam dat....
@hsjdudhdbd toto fakt sa niekde deje? U nas na psychiatri takych aj priputajú. Nic take ako reverz proste u takto vážnych pripadoch nie je... Pustili tam niektorých ale neboli na tom.takto zle... Napadlo ma ale ze ten clovek sa vie tak pretvarovat a je takt herec ze oklame tym ze je uz v poriadku... Ale neviem ci take doktor odhaliť vie ci nevie.
@terezkaarthuramax no ak nemá psychiatria súhlas súdu, môže držať pacienta iba 24 hodín, ak nie je zbavený svojpravnosti, aspoň čo mne spomínal raz právnik. Stačí, že človek ovláda svoje práva a podpíše reverz. Nemôže si ho doktor len tak nechať v nemocnici..
Volala by som zakaždým políciu a záchranku... Neviem koho je byt, ale keď tam žije tvoj priatel s mamou, a píšeš, že vyhnala všetky deti, nie je ten byt jej? Potom nech sa radšej priateľ odstahuje a budete mat kľud.
@kvetka22 zaujimave. Mne to nedovolili a nebola som ani agresívna ani zbavená svojprávnosti 🤔
Aha tak je to partnerova mama.No tak o to to bude ťažšie.Vieš v tomto štáte sa začnu o teba zaujimať ak niekto urobi niečo a už bude neskoro. Je pravda že ak je svojprávna tak môže kedykoľvek z hospitalizacie podpisať papier a musia ju pustiť domov.V prípade že by niečo urobila a bude súd tak súd ju môže poslať na psychiatricku kliniku na uzavrete oddelenie a pokiaľ by súd nezrušil opatrenie tak musí tam byť. A ale to by musela niečo urobiť zavažne.Niekoho napadnuť ubližiť mu vtedy pokiaľ sa len vyhraža tak to súd ani nezakroči.
@kvetka22 To je jeho dom len on ju tam nechal zit predtym taka nebola proste je to tym ze nema pracu a ze je so mnou....
@terezkaarthuramax ano fakt sa taketo niekde deje realita smutne

To s tou bývalou bola odpoveď pre
@alickapusinka