Ako riešiť alergickú reakciu z peroxidu?
Dobrý deň, chcem sa spýtať ,či sa niektorej stalo ,že keď bola u kaderníčky (hlavne blondíny ) že mali takú alergickú reakciu že začali vám opuchat oči ,svrbet oči ...odipany dekolt , svrbenie dlani a pod.?
Vraj NATO pomáha zodak . Máte niektorá skúsenosti ?
@ika04 Ahoj,ano , mala som reakciu, dost silnu. Zodac pomohol, este som vypila 5 salok vody za sebou, to sa tiez odporuca na rychlejsie vyplavenie alergenu. Co si chces dat zodac a ist na farbenie? :D
@ssimusska inak zaujimave je,ze nie vzdy ti tu alergiu ukaze. Mne tiez robila test na ruke 48h pred farbenin, reeakcia ziadna. A po farbeni hroza :D
@lubkovaandrejka naozaj ? Lebo ja som chodila ku kamoške kadernícke a tam mi to začalo . Dokonca som mala také kŕče ako keď ti idú svoje dni 🤦🤦.. pupaky ako od žihľavy ..MALA so mňa normálne infarktove stavy 🙂 .. takže už má ani nechce farbiť (okrem meliru) ..
Bola som u inej a u tej som to mala tiež akurát že trošku menej ..len u nej som nebola taká spokojná .. áno chcem pretože som blondína 😄😄.. mne povedala ,doktorka ,že tak dva dni predtým si ho mám dať 🙂 ..
@ika04 fakt. A pritom asi 8x mi nebolo z tej istej farby nic a az na deeviaty tak zaregovala, zihlavka a mokvajuce pupaky na hlave, priserne ma bolela cela pokozka, som myslela,ze mi ta hlava odpadne :D ja ti uplne rozumiem,ze sa chcea ist farbit,aj ked je to risk. A aku farbu pouziva kadernticka?Ak ti doktorka odpotucila pred rym zodac,tak si daj. Ja rozmyslam sa riez nafarbit, ale nejakou hnedou, lebo uz mam sediny 🙄😀.

@ika04 keď som išla prvý krát kaderníčke na odfarbenie tak mi spravila vždy predtým test na vlasoch , či niesom alergická 😄 a ano zodac pomáha na alergie