icon

Ako riešiť časté bolesti brucha a pocit nutkania?

14. apr 2024

Ahojte,uz dlhsiu dobu mavam bolesti brucha.neviem tu bolest ani opisat,je to skor ako keby podrazdene crevo alebo nieco v konecniku. Za pol h viem ist aj 4x na wc z toho 1x dam stolicu a tie dalsie razy su len z toho ze je to pocit ze musim ist nieco vytlacit ,tlacim tlacim ale uz nejde nic. Postavim sa a o 2 min musim zasa lebo zasa ten pocit.neni to tlacenie na silu,proste je to ako keby telo tlačilo samé (inak to neviem povedať). Citala som uz aj o syndróme dráždivého čreva ale to asi nebude moj pripad.Mávam to tak asi 2x do týždňa. Stretli ste sa niekto uz s tymto problémom? Mam dr ktorá ma sama od seba neposle nikam na vysetrenie preto pisem sem aby som vedela kde sa pýtať.dakujem

16zolik16
14. apr 2024

Máš aj krv v stolici ?

zuzka0605
14. apr 2024

drazdive crevo mas.nic moc sa s tym nerob, mozes skusit gastro vysetrenie, ale ak mas drazd. crevo chorobne ti nezistia.

zena666
14. apr 2024

Ja mám toto z laktózy ...

falbala132
14. apr 2024

Aj mne to robi mliečne

autor
16. apr 2024

Mam diagnostikovanu intoleranciu laktózy takze mlieko nepijem ,praveze tento problem mi príde hocikedy ci hned rano ked nejem este nic alebo v priebehu dňa.este rozmýšľam nad testami na celiakiu.kedysi mi to robili ale vyslo negatívne,len vtedy som nemala takéto problémy