Ako riešiť časté bolesti brucha a pocit nutkania?
Ahojte,uz dlhsiu dobu mavam bolesti brucha.neviem tu bolest ani opisat,je to skor ako keby podrazdene crevo alebo nieco v konecniku. Za pol h viem ist aj 4x na wc z toho 1x dam stolicu a tie dalsie razy su len z toho ze je to pocit ze musim ist nieco vytlacit ,tlacim tlacim ale uz nejde nic. Postavim sa a o 2 min musim zasa lebo zasa ten pocit.neni to tlacenie na silu,proste je to ako keby telo tlačilo samé (inak to neviem povedať). Citala som uz aj o syndróme dráždivého čreva ale to asi nebude moj pripad.Mávam to tak asi 2x do týždňa. Stretli ste sa niekto uz s tymto problémom? Mam dr ktorá ma sama od seba neposle nikam na vysetrenie preto pisem sem aby som vedela kde sa pýtať.dakujem
drazdive crevo mas.nic moc sa s tym nerob, mozes skusit gastro vysetrenie, ale ak mas drazd. crevo chorobne ti nezistia.
Ja mám toto z laktózy ...
Aj mne to robi mliečne
Mam diagnostikovanu intoleranciu laktózy takze mlieko nepijem ,praveze tento problem mi príde hocikedy ci hned rano ked nejem este nic alebo v priebehu dňa.este rozmýšľam nad testami na celiakiu.kedysi mi to robili ale vyslo negatívne,len vtedy som nemala takéto problémy

Máš aj krv v stolici ?