icon

Ako riešiť celoživotne začervenané líca?

mubinka
11. máj 2025

Ahojte prosím neviete mi poradiť o čo sa môže jednať pri zacervenanych lícach? Trápi ma to celý život, nič ma nesvrbi ani nemám vyrážky ani nič podobne. Proste ich mám iba červené . Stretli ste sa už s niečím takým? Na internete som čítala cievnaty typ pleti ale ja žiadne cievky nemám . Potom som ešte čítala o rosacee ale neviem čo by mi pomohlo. Ďakujem

Ako riešiť celoživotne začervenané líca?
taktotedanie
11. máj 2025

@mubinka la roche posay za mna rada na rosaceu resp korejska kozmetika

rozculena
11. máj 2025

a prečo nejdeš ku kožnej?

malazena
12. máj 2025

Mojej sestre sa to začalo objavovať ako malej je to citlivá pokožka odporúčam krémovat nejakou kórejskou kozmetikou vhodnú na citlivú pokožku

mubinka
autor
12. máj 2025
@malazena

Mojej sestre sa to začalo objavovať ako malej je to citlivá pokožka odporúčam krémovat nejakou kórejskou kozmetikou vhodnú na citlivú pokožku

@malazena nevedeli by ste mi prosím vás poradiť čo presne alebo značku?

lesiiaoldi
12. máj 2025

Skús si kúpi krém na rosaceu, cutishelp je výborný.. ja teda nepoužívam.ten na rosaceu, ale tá značka je super. Kupujem ho v lekárni

yvanielka
12. máj 2025

Ja odporúčam toto, dala mi kožná vzorku ale kupujem plné balenie. Je hutný, zelený čiže stiahne červeň aj vizuálne ale aj lieči. Ale odporúčam určite návštevu kožnej kvôli diagnostike. Nemáš aj histaminovu intoleranciu alebo nejaké alergie?