Ako riešiť dlhodobé problémy s trávením?
Dobrý deň, už vyše pól roka riešim svoj problém s trávením, písala som sem už asi 2 krát ohladom môjho problému, zblnkanie a prelievanie v črevách, zastavené trávenie, silne nafukovanie …. Prišlo mi aj viacero odpovedi, že pravdepodobne to bude problém s nejakou intoleranciou, no bola som aj na gastro, tam nevyšlo nič, a u imunoalergo mi nevyšla žiadna alergia na potravinu, jedine čo mi vyšli hraničné hodnoty na sóju, kazein a laktozu, čo v podstate doktorka okomentovala, že sa môžeme tváriť, že to nič nieje a nemalo by mi to spôsobovať problémy …. Takže jem mliečne výrobky, okrem mlieka do kávy to dávam vždy rastlinné, keďže doktorka sa vyjadrila, že to nemusím riešiť …. Ale ja sa cítim fakt otrasne, to čo mne sa deje v tých črevách sa už nedá vydržať, pred dvoma dňami som mala toľko vzduchu nahromadeného, ktorý som nemohla dostať von, že ma z toho až začalo preháňať a mala som neskutočne kŕče … moja otázka znie, riešili by ste tento problém ešte nejakým iným spôsobom ? Alebo si mám na takýto život zvyknúť
@jarmilkas Dobrý deň,
úplne vás chápem a viem, aké vyčerpávajúce môžu byť takéto tráviace problémy. Ja sama som mala podobné ťažkosti a veľmi mi pomohla konzultácia s pánom Adamkovičom. Naozaj sa snaží nájsť skutočnú príčinu a ponúknuť riešenie, ktoré funguje.
Odporúčam vám bezplatnú konzultáciu, kde vám poradí presne na váš problém. Môžete mu zavolať na 0950 542 989 a dohodnúť si termín. Navyše mávame veľmi dobré akcie a špeciálne zľavy, takže sa to určite oplatí využiť.
Držím palce a verím, že sa budete čoskoro cítiť lepšie! 💙

@jarmilkas skús popíjať čajíky keď nič nenašli nič za to nedáš a určite si porob testy na alergie