Ako riešiť hnisajúci pupok?
Dobrý deň. , chcem sa opýtať či náhodou neviete niekto , že čo je toto (foto) , bol som s tým u doktora a predpísal mi masticku , ktorá nepomáha , stále mi to hnisá a to červené vyzerá ako mäso ale neviem to isto , nejaké rady prosím ? Ďakujem

@stanulienkat Nie nerobili mi z toho ster , keď som bol u doktora som myslel , že ma pošle ku koznemu alebo neviem ale nič , iba mi predpísal masť .. neviem ku akému doktorovi sa chodí s pupkom ale určite pôjdem v piatok opäť k doktorovi lebo začínam mať strach
@tomix122 neviem kedy si bol u lekára a začal s terapiou, ale daj tomu pár dní. Ak sa ti nepolepší, potom choď ku kožnému. Na toto by som ja asi dala antibiotiká, ale najlepšie by bolo urobiť ster. Ale ak bereš teraz atb mastičku, je možné že ti ster vyjde negatívny, lebo bude falošne prekrytý antibiotikami.
@stanulienkat nevieš čo by mohlo byt to červené? Lebo fakt neviem , ani doktor mi to nepovedal
Rozkrvacana koza? V pupku sa radi mnozia aj kvasinky, aj bakterie. Ked si doma maj to na vzduchu. Ak do pondelka nebude zlepsenie, chod na kozne. Nepotrebujes tam ani vymenny listok.
@stanulienkat Okey , ďakujem veľmi pekne

Robili ti z toho ster? Ak ti ho nerobili, tak na nom trvaj. Ovsem ak ti dali Atb mast, teraz uz vyter nema zmysel. Denne sprchuj chladnou vodou udrzuj v suchu a cistote. Obliekaj si bavlnene veci. Kym ti maste zaberu,prejde minimalne tyzden.