Ako riešiť kalcifikát na bedrovom kĺbe?
Ma niekto skusenosti s takouto diagnozou? Co vam pomohlo? Dakujem
neviem ci ti pomozem.. kalcifikat v ramennom klbe
@dancingqueen321 rtg mri ci ct?
@bublinka1426 co s nimi?
@dancingqueen321 vysetrenia mas prejdene? pri kostnych veciach byvaju skreslene diagnozy
ale pozeram ze ja som zle oznacila a chcela som autorke. nie tebe
@bublinka1426 tak prvotne rtg robil, na zaklade toho tvrdil, ze artroza.. :D ked som sa pytala z coho ta artroza, zacal mi hovorit, ze to sportovci mavaju, ze ake sporty som robila.. vravim, ze nikdy som ziadne sporty nerobila, pritom mne pri urcitom pohybe preluplo v bedre, akoby do zlej polohy, zrejme mi na nieco tlaci tam… zilu myslim. Artroza sa nespravi z minuty na minutu, chujovina.. po roku ked som videla, ze nic, len tabletky predpisoval a nic nebolo lepsie, bolesti denne, zmenila som dr, a ten dal nanovo spravit rtg aj stare kukol, vylucil predoslu dg, ale riesil dajako salamunsky, tiez som kvoli tomu odisla, nad vsetkym povedal, ze to on nebude riesit ze mam vstat kazdych par minut od pc a len pocvicit :D to bola jeho terapia… isla som k tomu, co predpisal volaco, co mi este horsie spravilo, ze uz cela noha v bolestiach vyse roka, cumel do predoslych 2 rtg a tiez vylucil artrozu, nechapem co to za lekarov preboha. Isla som zas k inemu, ten asi po 2-3mesiacoch co som chodila zomrel. Zas som musela ineho hladat :D no proste deeees. A ten aktualny protivny a zas riesi len jednu vec (krize), z tych vsetkych, s ktorymi mam problemy, bedro ani neriesi, ani snimky nepozrel :D :D ale dnes som bola na mri, tam mi dal papier, som zvedava, ci aspon s krizami daco poriesi :D pche
@bublinka1426 mam rtg
@bzuco dakujem
@dancingqueen321 to je to osteitis to ej ta artroza?
@bublinka1426 nie, ine, mam aj kalcifikat v bedre, ktory nikto neriesi uz min 2roky

@bzuco nic, 4roky chodim po ortopedoch, jeden tvrdil ze artroza, druhy to vyvratil, ale nepomohol mi, na polovicu problemov, ktore som mu menovala sa vysr*l, zmenila som lekara, ten predpisal nejake lieky z ktorych ma po 2tyzdnoch nebolelo uz len bedro ale aj cela noha a to mam dodnes, dnes som akurat bola na mri. Za 4 roky mi ziadny MUDr nebol schopny zistit spravnu diagnozu a vyliecit… ale mozno razova vlna ci by nepomohla, neviem.. len davam tip, skus prestudirovat