Ako riešiť liečbu zlomených zubov?
Mam 5zlomenych zubov, 3hlboko, 2pri krcku. Teda 5injekcii-z ktorych mam strach, bo neviem, ako budem kvoli HIT reagovat. Ake mam riesenie? Zubar mi dava terminy po 3.mes., tzn., ze aj keby to riesim, bude trvat dalsich 15.mes., kym mi ich vsetky opravi😣
@anonym_autor čím skôr začneš, tým skôr skončíš. A veď ty si nemusíš dávať nový termín len po každej oprave, môžeš si všetkých 5 termínov naobjednávať naraz. A budeš mať všetko spravené o tie 3-4 mesiace.
@anonym_autor to čo máš za zubára? Mne prerábali komplet celý chrup,trvalo to rok. A tebe 5 zubov vyše roka?
@anonym_autor čo s tým má HIT?Niektoré bude asi lepšie vytrhnúť a dajú sa opraviť aj 2 naraz.Alebo si nájdi nového zubára.Zanedbala si to roky a teraz suriš cas
Však odkladaj,až kým príde čas, keď budú vhodné už len na vytrhnutie. Za 4 mesiace mám hotových 5 zubov,ale teda neboli dolámané.

Riešenie je veľmi jednoduché. Nájdi iného lekára a zacvakaj. Keď nemáš, zober úver. Bez zubov sa nedá existovať. A injekcia ti absolútne neublíži.