Ako riešiť nadmerné potenie a zápach?
Ahojte, mám problém. Nadmerné sa potím, je mi to strašne nepríjemné. Keď je vonku teplo tak som mokrá, keď v autobuse šofér v zime kutil tak som bola cela spotená chrbát čelo intímne partie. Ja už neviem čo mám akože robiť? Zdravotné som na Tom ok štítna v poriadku hormonalny profil u gyn v poriadku ale ja celý život od dectva týmto trpím a hanba ale pachnem aj keď sa naozaj kúpem a umývam každý deň. Aj vlasy mi mastneju z toho je to hrozne proste
Vyskúšaj. Driclor
Este citam ze Salvia by mohla pomoct .
Pouzivas antiperspirant? Nie len deodorant? Ak ano, a stale je zle, skus iny. Je normalne, ze niektore deodoranty v kombinacii s potom smrdia, preto ich je tak vela na trhu.
Ja mam rada od Vichy, maju aj radu pre nadmerne potenie. Stoji viac, ale mne najviac vyhovuje ze je bez parfemu.
Po spoteni pachnes naozaj ty, alebo oblecenie? Niektore polyestery po spoteni (alebo ked sa na tele zohreju) smrdia viac, ako samotny pot. To si odsleduj, a oblecenie, ktore najviac zosilnuje pach, vyhod. Ak mozes kup si lanove, muselinove veci na leto, lahke saty s odvetranymi pazuchami.
Pot na cele ci chrbte nevadi, ten nesmrdi. Ak sa potis po ceste do prace, tak si na cestu daj bavlnene tricko, a v praci sa prezlec, aby si nebola v spotenom cely den.
Nahradne tricko vzdy so sebou, tiez vlhcene a maly uteracik. Ak bude.treba, prejdes pod pazuchami. A na to zas antiperspirant.
Este by som spomenula jedny vec, o tej sa nehovori, ale strava. Ak jes vela masa, smazene a pecene jedlo, vela na baze cibule, cesnaku, palivych potravin, tak aj pot vie viac pachnut (u niektorych ludi). Skus chvilu jest lahku stravu, salaty, ovocie, mozno to tiez trochu pomoze so zapachom.

Pozri ULK cennik na nadmerne potenie pouzivaju Botox. Ale funguje to len par mesiacov a treba to opakovat . Su ludia co sa jednoducho viac potia ako iny. Este som si vsimla reklamy na celotelovy deodorant .Len zas kopec chemie. Mozno lepsie sa len utriet vlhcenym obruskom .,