icon

Ako riešiť nevhodné správanie zdravotníckeho personálu?

25. máj 2025

Vŕta mi to v hlave, neviem či to riešiť, alebo???
11 ročný sa nejako na tréningu futbalovom zranil. Proste 2 dni krival. Detská ho poslala na chirurgiu a chirurg na RTG. Do kabínky išiel sám , bol tam pomerne dlho, aj mi to bolo podozrive, ale ak by som chcela ísť dnu, nedalo sa. Keď vyšiel tak čo mu robili nič nechcel povedať a bol takÿ nasratý. Cestou domov som sa ho pýtala, čo bolo tak že teta na neho kričala a robila mu zle.

Strana
z3
autor
27. máj 2025
@jakubrianka

Prečo mu povedala do tielka a nie do spodného prádla? Nechal si spodné prádlo?

Nemal podozrenie, že ma zlomenu nohu.
Stalo sa mu to v pondelok, v utorok ráno ho bolela noha, ale mohol chodiť, napísala som detskej mail, poradila mi masť a že má oddychovať, ale chodil ďalej do školy. Na radu detskej ak to do 2 dní neustúpi máme prísť, tam vypísala žiadanku na chirurgiu Sťažoval sa na bolesť v kolene a stehne. Chirurg nám vypísal žiadanku na Rtg tak sme tam išli, nevedeli sme čo mu budu rentgenovať myslela som si že koleno. Normálne sme sa zaregistrovali bolo asi cca 11:20 , 20 minút sme ešte čakali, trochu som sa bála aby sme to stihli pred obednou pauzou. Zasvietilo naše čislo a čislo kabínky tá pani bola vo dverách kabínky nepovedala nič , že je sám a neriešila som to. Bol tam akurát dlhšie, keď vyšiel som sa ho pýtala ako to zvládol, neodpovedal, až na druhý pokus povedal, že dalo sa a odfotili mu nohu. U chirurga si ten snímok pozrel a bolo to cca od pupku po koleno. Tiež nám dal masť teda odporučil uplný kludový režim. Mal podľa neho naeazený bedrový kĺb .
O tom čo sa stalo povedal cestou domov, lebo som sa ho to znovu spýtala. Ani som nakoniec o tom nepísala bola som zvedavá len na názor. A viem že sťažovať sa neoplatí. Ak teda deti v takom veku nespolupracujú mali by teda požiadať rodiča o asistenciu. Možno naozaj len niečo prepočul, na to som sa ho tiež pýtala, vraj si myslel že iba stiahne gate tam Bola pokročila hodina a ešte za nami pribudli pacuenti tak asi aj to napomohlo k reakcii
@jana_eyre_2 videla ma nepovedala nič, či mu niečo vysvetlila alebo nie neviem
@jakubrianka on počul tak ako počul myslel si, že iba hore tak ako povedala nemal ani tielko tak si nechal tričko

Strana
z3